Niye ayak uyduracaz,ben piyasaya değil piyasa bana ayak uydursun ben hiçbir ortama ayak uydurma çabasında değilim,hiç kimseye birşeyi beğendirme çabasında değilim,dikkat çekme çabasında değilim ben böyle bir modelim, o yüzden ben mecbur değilim,tabletin ne işi vae motorda
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
Evet zaten maliyeti düşük olduğu için öyle birşey yaptılar,Hani çocuğu markete götürürsün kaliteli çikolatayı beğendiremezsin gider ilgisini çeken ucuz çikolatayı ister, aynı o hesap. Çoluk çocuk motora binince durumlar bu hale geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
Freni niye koyuyosun? Takip mesafeni koru,araçların fazla arasına girme,virajlara hızlı girme freni koymana gerek kalmaz, yavaş dokunursun durursun anladınnn

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
Ne tabure? Scooterlarmı tabure?Japon Scooterları tüm racinglerden güvenli,çünkü racinglerde motoru iki bacağının ortasına alıyorsun direk tehlike! Evli barklı değilmisin sen ne işin var racingle mesela? Yarışçımıyız ki firmalar yarış motoru kovalasın?