BMW S1000 ADV Geliyor

BMW’nin yeni naked modeli S1000'nin karenajlı spor touring versiyonu test sırasında yakalandı!

S1000RR ile superbike segmentini karıştıran BMW bu sene çıplak motoru S1000'nin tanıtımını yapmıştı. Yurt dışında adventure tourer olarak adlandırılan macera tur motoru R1200GS ile sınıfının bir numarası olan BMW, testte yakalanan S1000 ADV modeli ile son yıllar çok popüler olan spor yol motoru sınıfına da göz dikmişe benziyor.

xVZ26v.jpg

e7O2PN.jpg

K64Yn9.jpg

Ekli dosyalar

• bmw-s1000-adv-2015.jpg
    bmw-s1000-adv-2015.jpg
    79.3 KB · Görüntüleme: 17,371
:farao: bu ne ya
alirim z1000kawa yanindan issiririm oyle gecerim

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mümkünse bu tiple gelmesin.

Tr'de 25.000eurodan gelir yani 75.000tl civari. Zaten benzin 5 tlnin uzerinde gerci beni etkilemiyor ben hep 50tllik aliyorum. Arka lastikleri de kotu diyorlar aldigimda ilk degistirecegim sey olur. Bir de baslangic olarak dusunuyorum sonucta gazlayan biri degilim bir abimiz ilk motor olur dedi... Gibi gibi kliseler bu basliga yazilir birazdan :)

Mümkünse bu tiple gelmesin.

Şu motora yazdığınız yoruma bak :)

bugün yeni otomatik vites 1300 GS Adv test sürüşü için İstinye Borusan'a gittim , benden önce çıkan vatandaş kaza yaptı dedim gelmişken şu yavrunun bi tadına bakayım , elbette sizin yorumunuz buna ait değildi..

Motosikleti
Ns200 15"
Şu motora yazdığınız yoruma bak :)
[url]https://i.hizliresim.com/7x2v9b2.jpg[/url]

bugün yeni otomatik vites 1300 GS Adv test sürüşü için İstinye Borusan'a gittim , benden önce çıkan vatandaş kaza yaptı dedim gelmişken şu yavrunun bi tadına bakayım , elbette sizin yorumunuz buna ait değildi..

Tek parmak fren yapmışsın abi yakıştıramadım senin gibi üstada :queen:. Makina güzel fakat nedense biraz bana ucuz malzemeler kullanılmış gibi duruyor.

Tek parmak fren yapmışsın abi yakıştıramadım senin gibi üstada :queen:. Makina güzel fakat nedense biraz bana ucuz malzemeler kullanılmış gibi duruyor.

İki parmağım sürekli ön fren manetinde durur ;)
plastik kalitesi fena değil yav Bmw işte çokda möhim değil 165 beygir coşuyor birader , üstündeki akrepde coşturuyor insanı çok tatlı bir horultusu var , debriyajla vites değiştirince bazen çatara patara yapıyor , 2 de hafif gazla oynuyorum tekeri yerden almak çok kolay çok zevkli yav insanı apaçiye çeviriyor 5 dk sonra :D

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
İki parmağım sürekli ön fren manetinde durur ;)
plastik kalitesi fena değil yav Bmw işte çokda möhim değil 165 beygir coşuyor birader , üstündeki akrepde coşturuyor insanı çok tatlı bir horultusu var , debriyajla vites değiştirince bazen çatara patara yapıyor , 2 de hafif gazla oynuyorum tekeri yerden almak çok kolay çok zevkli yav insanı apaçiye çeviriyor 5 dk sonra :D

Peki abi Gs yerine tercih edermisin bu Xr modelini? Birde sanırsam önceki modellerde gidonda vibrasyon problemi vardı bunda çözmüşler mi?

Peki abi Gs yerine tercih edermisin bu Xr modelini? Birde sanırsam önceki modellerde gidonda vibrasyon problemi vardı bunda çözmüşler mi?

üç dört yıl önce de iki defa test sürüşü yaptım o 160 bg lik versiyondu ikisinde de vibrasyon hissetmedim her motosikletde olan hafif bir titreşim var elbette , 30 lu yaşlarda olsam kesinlikle tek tercihim olurdu ;) yada biri gelip al sana cillop gibi S1000XR ver GS i derse gaza gelip kabul edebilirim , eminde değilim bir iki hafta sonra motorun etkisinden kurtulabilirim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar