- Konu Yazar
Merhaba, geçen gün telefonumu çaldırdığım için Emniyete gittim, yarım saat beklettikten sonra ifadem alındı ve eve gitmek üzere motorumun yanına gittim.Marşa basmamla aha sıçtık demem bir oldu.Marş moturu çalıştığında dişlileri sanki birbirine savaş açmışta çarpışıyolar gibi sesler geliyodu.Bi umut diyerek 7-8 kez denedikten sonra artık çarpışma sesi de gitti ve sadece motor boşa dönüyor gibi ses geliyordu.Neyse götürdüm tamirciye, arkadaş açıp baktı ve marş motorunun dişlilerinin sıyırdığını söyledi.Şu arkadaşın sorunun aynısı, benimkinin dişlileri de hemen hemen böyleydi sanırım, bkz:http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/167533-mars-motoru-sorunu-resimlerini-ekledim.html
Şimdi önümde iki seçenek var:
1)Yeni bir marş motoru = 610 TL
2)Bir başka ustada tamir işlemi = 250 TL
Siz ne dersiniz? 250 TL neredeyse 0'ın yarı fiyatına denk geliyor, e yapan ustayı da tanımıyorum, kim bilir ne kadar sağlam yapacak? Varsa bir başka sunabileceğiniz seçenek, önerilerinizi bekliyorum.
Motosiklet modeli: Daelim Daystar 250
Şimdi önümde iki seçenek var:
1)Yeni bir marş motoru = 610 TL
2)Bir başka ustada tamir işlemi = 250 TL
Siz ne dersiniz? 250 TL neredeyse 0'ın yarı fiyatına denk geliyor, e yapan ustayı da tanımıyorum, kim bilir ne kadar sağlam yapacak? Varsa bir başka sunabileceğiniz seçenek, önerilerinizi bekliyorum.
Motosiklet modeli: Daelim Daystar 250
Son düzenleme: