Yamaha anahtarlığımı gonderdi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yau banada gelmediii:( erkek arkım benden sorna üye oldu on ageldi vallaaa..ayrıca koptu onunki çelik kısmın ucu kopmuş nazarmı değdirdim ne:mrgreen:

adreste hata yapmış olabilirsin.
tekrar dene zararın neresinden dönersen kardır.. :queen:

yahu bu ne ya anhtarlıkmı bu şimdi.. bende kalite sanmıştım.. hayal kırıklığı sadece

bana, kardeşime, babama, kuzenime, grafiker arkadaşıma, kankardeşime ve aile dostumuza (üye olurken adresleri aklıma gelenler) gönderdiler.
Çok sağolsunlar..
dandik mandik ama adam yollamış.
çok takdir ettim :)

yahu bu ne ya anhtarlıkmı bu şimdi.. bende kalite sanmıştım.. hayal kırıklığı sadece

cingene hıyar vermişler egri diye begenmemiş

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bana Da Geldi

arkadaşlar bana da geldi anahtarlık. sıra motorunu almaya geldi.. eee önce küçük parçalar sonra bütünü :) :)

Bir ben eksiktim bende şimdi üye oldum bakalım ne zaman gelcek hehe
motor yok bari anahtarlık olsun bee :p

ya bende üye oldum
cok mutlu oldum ya motorum yok bari anahtarlıgım olsun :)

Ne Mutlu 'Türküm' Diyene ! ! !

valla ben 3 kere üye oldum adresleri yanlıs yazmısımdır ısı garantıye alayım dıye meger adreslerın hepsını dogru yazmısım 3 tane anahtarlık geldı :cherry: dusunup gondermelerı yeter abı taaa ingiltereden saolsunlar :cat:

Valla banada geldi allah razı olsun pek işlevsel değil ama düşünüp göndermeleri yeter

arkadslar tam umıdı kesmıstım kı.ama sonunda dualarım yerıne geldı ve yamaha bana da anahtarlıgını gonderdı super bsey tavsıye ederım

selam...

arkadaşlar bende bu siteden üye oldum aynı zamanda e-mailime mesaj geldi acaba tekrar yamahanın sitesine girip aktivite etmem gerekecekmi...

Bugün tam evden çıkarken güvenlik yanıma geldi ve İngiltere den bi paketim olduğunu söyledi.Yav dedim tanıdık filan da yok orda.Bi baktım puf puf bi zarf heyecanla açtım bi de baktım a ah Yamaha Anahtarlığımı Göndermiş :) Ben 1 ay kadar önce üye olduğum için artık gelmez diye unutmuştum bile ama geldi.Çok sevindirik oldum :)

GELDİ GELDİ banada anahtarlık geldi :queen: Ama beyenmedim Hatta azcık Paslanmış bile :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar