- Konu Yazar
Herkese merhaba. 25 yaşındayım. İşe gidip gelmek ve haftasonları gezmek için (günde ortalama 20 km) bir motor almak istiyorum. Ehliyet kursuna yazıldım. Daha önce hiç motor tecrübem yoktu. Aktif araç kullanıyorum ama. Motoru güzergahta herhangi bir sorun olmadsn sürdüm ancak 8 denilen laneti bir türlü beceremedim. Derslerim de bitti. Sınavı 1 ay erteledim. Bu 1 aylık sürede bir motor alıp mahalle arasında caddelere pek çıkmadan sürüp alışmak istiyorum. Genel olarak hakimiyetim kötü. Motorla bütün olamıyorum farkındayım. Kafamda 2 motor var. Birincisi pulsar ns125 diğeri activa 125. Biliyorum ikisi de farklı motorlar. Bana hangisini tavsiye edersiniz. Activa alırsam bu 1 aylık süreçte A2 sınavındaki 8'i geçebilecek kadar faydalı olur mu yoksa direkt sınavda gireceğim motorla benzer diye ns125 mi alayım. Kafam karışık tavsiyelerinize ihtiytacım var. İkisini de sıfır alıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
Bu arada İstanbulda yaşıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
Bu arada İstanbulda yaşıyorum
Moderatör tarafında düzenlendi: