Telefon tutucular hakkında

Abiler merhaba,

Motorum için telefon tutucu bakıyorum. SP-Connect ve Quad Lock en iyileri diyor çoğu arkadaş. Quadlock'un TR'de satışını bulamadım bileniniz var mıdır? Ek olarak Sp Connect bakıyorum ve bir sürü parçası var bunun, gidon bağlantısı ve titreşim engelleyici artı kılıf almam yeterli olur mu? Başka tutucu tavsiyeniz var mı veyahut

Abiler merhaba,

Motorum için telefon tutucu bakıyorum. SP-Connect ve Quad Lock en iyileri diyor çoğu arkadaş. Quadlock'un TR'de satışını bulamadım bileniniz var mıdır? Ek olarak Sp Connect bakıyorum ve bir sürü parçası var bunun, gidon bağlantısı ve titreşim engelleyici artı kılıf almam yeterli olur mu? Başka tutucu tavsiyeniz var mı veyahut

sorum şu telefonun ney?
İphone ise sp connect veya herhangi bir telefon tutucudan uzak dur

soru 2 motosikletin ney ona göre tavsiyede bulunayım

Honda cl250, ip15 abi

hiç telefon tutucuyla uğraşma git temiz temiz 7 binliranı ver carplay al
telefon tutucu telefonun kamerasının stabilizatörünü bozuyor.
senin kamera 18 kaat iphone direkt garanti dışı bırakıyor cebinden ödemek zorunda kalıyorsun
ben 2 defa tamir ettirdim isyan sonrası aldım carplayı 2 yıldır keyif içinde sürüyorum
telefon cepte duruyor her şeyi carplaydan yapıyorum iphone olduğu için sesli komutla her şeyi hallediyorum

https://tr.aliexpress.com/i/1005005449575465.html?gatewayAdapt=glo2tur

senin kamera 18 kaat iphone direkt garanti dışı bırakıyor cebinden ödemek zorunda kalıyorsun
ben 2 defa tamir ettirdim isyan sonrası aldım carplayı 2 yıldır keyif içinde sürüyorum
telefon cepte duruyor her şeyi carplaydan yapıyorum iphone olduğu için sesli komutla her şeyi hallediyorum

abi teşekkürler cevabın için. carplay çok kaba geliyor ya pek düşünmüyorum açıkçası. quadlock bakınıyorum ama bulamıyorum

Motosikleti
D400
nukrotech telefon tutucu; titreşim modüllü olanları da var. ben modülsüz kullanıyorum.

gerçekten çok memnunum; şöyle anlatayım nisan ayında motoru devirdim azıcık sürüklendi. motorun sağ tarafındaki parçalar ve kafa grenajı kırıldı. ancak telefon tutucu ve telefon yerinden bile cıkmadı :queen:

Motosikleti
DUKE 250

padişahımız sağolsun artık alamıyoruz.

öneri olarak da Nukrotech Mrt Road serisi öneririm, ama sabit takılı şekilde kullanmayı önermiyorum. çok mecbur kalınırsa navigasyon vs, kullanmak için.

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Quadlock kullanıyorum 1 yıldır. Telefonum iphone 12 kamera falan sapasağlam. En sevdiğim yanı da kurye gibi kocaman bir şey değil. Sağlamlık konusunda asla şüphem olmadı muhtemelen telefon tutucular arasında en sağlam ve pratik tutanı olabilir. Tek eksi yanı telefon kılıfına aparat takmak zorunda olman. Gerçi benim için bir şey fark etmedi o konuda sıkıntı yaşamadım. Motospartandan almıştım ben ama tükenmiş. Temizekipman diye bir site var bakabilirsin reklamlarını çok uzun zamandır görüyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Nukrotech MRT titreşim önleyicilisinden kullanıyorum. Öncesinde xmax ile kullandım, vstrom alınca ona taktım, çukurlu toprak yollarda bile sorun yaşamadım. Ama navigasyon dışında kullanmıyorum, navigasyon kullanmayacaksam telefonu yeri çantam oluyor.

Carplay cihazlarına ben de niyetliyim ama türkiyede çok pahalı satıyorlar, aliexpress'de getirtmek de yalan oldu. Yurtdışına çıkarsam bakıcam artık.

Quadlock kullanıyorum 1 yıldır. Telefonum iphone 12 kamera falan sapasağlam. En sevdiğim yanı da kurye gibi kocaman bir şey değil. Sağlamlık konusunda asla şüphem olmadı muhtemelen telefon tutucular arasında en sağlam ve pratik tutanı olabilir. Tek eksi yanı telefon kılıfına aparat takmak zorunda olman. Gerçi benim için bir şey fark etmedi o konuda sıkıntı yaşamadım. Motospartandan almıştım ben ama tükenmiş. Temizekipman diye bir site var bakabilirsin reklamlarını çok uzun zamandır görüyorum.

Abi çok teşekkürler cevap için. Motodium'da var şu an ürünleri bir de. Quad Lock Motosiklet Telefon Tutucu Amortisör Bağlantı, Quad Lock Motosiklet Telefon Tutucu Titreşim Önleyici olarak bu 2 ürünü alıp iP15 için kılıfını alsam yeterli olur mu başka parçaya gerek var mı?

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Ben kılıf değil de kılıfa yapıştırılan aparatı aldım kılıfım şimdi sarardı söküp yeni bir bantla başka kılıfa transfer edeceğim tavsiye ederim. Bir de bilginiz olsun motodium yüksek oranda stoksuz çalışan bir marka. Yani istediğiniz ürünü sipariş edip yurt dışından getirtiyor. Güvenilir diye biliyorum ama süreç bu şekilde siz yine de whatsapp destek hattına bir sorun ben alpinestars ceket alacaktım sipariş üzerine yurt dışından getirdiklerini söylediler.

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 647,41TL | Alüminyum Anti-Titreşim Motosiklet Telefon Montaj Tutucu 1 s Kilit Kamera Dostu Anti-Hırsızlık Gidon Bisiklet Bisiklet Scooter ATV
https://a.aliexpress.com/_EHUWikt

Şu tutucuyu kullanıyorum, kewiq marka olarak da yıllardır kullanırım. iphone 14 pro kamerayı bozmuyor damperler güzel çalışıyor. Aynı tutucuyu nukrotech de markasını basıp satıyor, nerden uyguna gelirse oradan alabilirsiniz. Bağlantı seçenekleri de bolca mevcut.

Ben bir telefon feda ettiğim için net söylüyorum bakalit tutuculardan uzak durun metal tercih edin..

Motosikleti
Bajaj D400
Neden sadece iphone dan korkuluyor ben samsung s23 kullanıyorum bunun kamerası bozulmaz mı bana da acilen telefon tutucu lazım da

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:45 ----------

Gidon çatalı bağlantılı olan çoğu motora uyuyor mudur acaba şu an rtr 200 var bundan sonra 650r cbr olacak

Motosikleti
Ben bir telefon feda ettiğim için net söylüyorum bakalit tutuculardan uzak durun metal tercih edin..

Ben de bu paranoya yüzünden metal tutucu almıştım. SOnra o xmax üzerinde kaldı vstrom'a titreşim önleyicili diye satılan nukrotech aldım ondan şimdilik memnunum ama carplay şeylerinden niyetim var hala.

Motosikleti
yok:(
tireyim önleyicili zımbırtılar telefonunuzu bozmayacak diye bir kaide yok. Bozacak, sadece geciktirecek bunu bilerek kullanın

Motosikleti
tireyim önleyicili zımbırtılar telefonunuzu bozmayacak diye bir kaide yok. Bozacak, sadece geciktirecek bunu bilerek kullanın

Telefonum titreşimden bozulacak kadar üst model değil. :) Ama yine de aklımda o carplay aletlerinden var. aliexpress'den getirtmek zorlaştı, yurtdışına çıktığımda bakıcam artık.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Telefonum titreşimden bozulacak kadar üst model değil. :) Ama yine de aklımda o carplay aletlerinden var. aliexpress'den getirtmek zorlaştı, yurtdışına çıktığımda bakıcam artık.

Çare; Ufak bir ricayla Gürcan ya da Kerem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar