- Motosikleti
- tehlikeli pıskileyt
Evet, kişinin karakteri çok önemli. @voltaren gibi geç yaşta motosiklete başlayan insanlar aklıma gelmişti daha çok, ya da genç olmasına rağmen olgun karakterde insanlar da mevcut. Kendi oğlum oldum olası tehlikeden uzak durmuştur. Zamanı geldiğinde altına 250cc naked vermekten çekinmem açıkçası.
Ben de sizinle yaklaşık fikirdeyim. Duke 250 ile başladım ve ailem motoru sevmemesine rağmen böyle agresif yapıda bir motosiklet almamı sorun etmedi çünkü yaşantımı ve tarzımı biliyorlar. Risk almayı sevmeyen bir yapım var. Bu yüzden benim için bir sorun olmadı. Hatta önüme engeller çıkmasaydı bu kampanyalar vesilesiyle yüksek cc adventure bir motosiklet alacaktım. Ben halihazırda araba ve bisiklet kullandığım için sorun yaşamadım. İlk 2000 km sadece motoru tanıyarak geçti. Bu süreçte kontra, revmatch, frenleme, pozisyon alma vs. daha bir çok şeyi öğrendim ve pekiştirdim. Gerek eğitim videoları gerek ise tecrübeli abilerim olsun bana bunları öğretti ve şu an olduğum konumdan çok memnunum. Bence insan kontrollüyse ve trafik tecrübesi varsa 250cc veya pratik yüksek cc ile başlayabilir. Hatta çıtayı biraz daha yükselteyim param yetseydi duke 390 ile başlamayı tercih ederdim.
Son düzenleme: