Bulgaristanda motorsiklet

Merhaba abilerim,kardeşlerim acaba Makedonyada veya Bulgaristanda yaşan abilerim , kardeşlerim varmıdır motorsiklet piyasısı hakkında bilgi almam lazım

Merhaba dostum, ben Bulgaristanda yaşıyorum. auto.bg ve mobile.bg en çok popüler olan ilan yayın siteleri. Ben sıfır T700 aldım burdan, avrupa ve Bulgaristan sıfır fiyatlar aynı.

Eğer başka bir avrupa ülkesinden araç beğenirsen alıp Bulgaristanda trafiğe çıkarmakta çok zor değil, gerekli evrakları tamamladığın sürece şahıs olarakta yapabilirsin, hatta transit plaka ile aldığın ülkeden Bulgaristan'a sürerek bile getirebilirsin.

Merhabalar işim gereği foruma çok vakit ayiramiyorum cevabin için teşekkür ederim .Makedonya'da yaşıyorum 2 aydır buradayim ama AB ülkesi değil Bulgaristan'dan alıp getirmek istiyorum ve 2 yıl sonra ülkeme motorsiklimle dönmek istiyorum ancak Bulgaristan'a vize gerekiyor diye biliyorum bunun cevabını almak için yazmıştım sitede birkaç beğendiğim ilan var sizin ile daha iyi iletişime geçmek için sosyal medya adresinizi alabilirmiyim acaba.

Merhabalar işim gereği foruma çok vakit ayiramiyorum cevabin için teşekkür ederim .Makedonya'da yaşıyorum 2 aydır buradayim ama AB ülkesi değil Bulgaristan'dan alıp getirmek istiyorum ve 2 yıl sonra ülkeme motorsiklimle dönmek istiyorum ancak Bulgaristan'a vize gerekiyor diye biliyorum bunun cevabını almak için yazmıştım sitede birkaç beğendiğim ilan var sizin ile daha iyi iletişime geçmek için sosyal medya adresinizi alabilirmiyim acaba.

Makedonya vatandaşlığınız varsa Bulgaristan vize istemez ama Makedonya'da geçici oturum izni ile bulunuyorsanız nasıl olur bilemiyorum. Özelden yazabilirsiniz sosyal medyanızı istek atarım veya genel bir şeyler sormak isterseniz burdanda konuşabiliriz, belki birilerine faydamız olur.

diyelim ki motoru bir eu ülkesinden aldın. gerekli vergileri ödeyerek nmk ya kaydettin ve plakayı taktın.
peki o motoru nasıl tr ye getireceksin?
vergilerden haberin yok galiba :)
tr den yeni motor al daha ucuza gelir benden söylemesi.
o kadar kolay değil o işler.

diyelim ki motoru bir eu ülkesinden aldın. gerekli vergileri ödeyerek nmk ya kaydettin ve plakayı taktın.
peki o motoru nasıl tr ye getireceksin?
vergilerden haberin yok galiba :)
tr den yeni motor al daha ucuza gelir benden söylemesi.
o kadar kolay değil o işler.

Evet, amaç Türkiye'ye götürmek içinse çok mümkün değil ve masraflı. Ben arkadaş Makedonyada kullanmak üzere alacak diye varsaymıştım. Diğer türlü 185 gün yurtdışında kaldıysa aracı en fazla 2 sene Türkiye'de kullanabilir, sonra aracı çıkartmak zorunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar