- Konu Yazar
Merhaba abiler ve kardeşler 19 yaşında motosiklet tutkunuyum geçen sene ilk motosikletim dominar 400 aldım sıfır olarak şuan 3300 kilometre de üniversite dolayısıyla fazla binemedim. Genel olarak naked motosikletleri seviyorum ve tercih ediyorum önümüzdeki 2 3 senelik süreçte büyütmek kendime gerçekten kaliteli sorunsuz ve uzun senelerce gözüm kapalı binebileceğim üst segment bir naked motosiklet istiyorum tercihim 4 silindir 1000cc motosikletler model olarak ta aklımda Suzuki GSXS1000 başta olmak üzere z900 gibi modellerde tercihim. Sizlerede danışmak istedim aranızda Suzuki Gsxs1000 kullanan veya kullanmış varmıdır ? Veya alternatif önerileriniz varmıdır ? Alacağın motosikleti çok titiz ve bakımlarını en iyi şekilde yaparak uzun seneler belki 10 15 sene kullanmak istiyorum genel olarak yurtdışındaki insanların bu konulardaki hayat tarzı hoşuma gidiyor örneğin adamlar bir araç alıyor 20 sene kullanıyor fakat tertemiz ilk günkü gibi duruyor bende o tarz bir hayat felsefesine sahibim genel olarak. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.