Ya yardım Edin Dövcem yoksa bu çocuğu.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
İbadeti bahane edip döversen büyük günaha girersin, ha cahil mi al karşına sohbet et ama ibadet hakkında sorgulayıcı olma, en güzeli kendin gibi ol diyebilirsin, dinden soğutma kardeşini bak burada örnekleri var iki tane gericiye kızıp ateist, deist, hede hödö olan sürüyle adam var.

Üstüne gitmeeeeeeeeeee musti.Sen gittikçe tersini yapar bak benden söylemesi geçtik o yollardan.:cat:

kardeş bakma sen milletin geyik yaptığına.. Kardeşin sanırım bir geçiş döneminde şu an belki bazı şeylerin yeni farkına varıyor.. Henüz bazı şeyler tam oturmamış olabilir buda sanırım biraz zaman ister.. Bende yaşadım böyle şeyleri utangaçlıktan da olabilir. Buda inan maneviyatın bünyeye tam oturmadığından kaynaklanıyo.. Eğer yurtta o işi zorla yaptırıyorlarsa o da zorundan kılıyorsa işte ozman olaya parmak atılır kurcalanır. Ama gercekte rahatsa ve bu şekilde mutluysa hiiiç karışma derim. Benim şu an yurtta bir kardeşim var ve konuya uzak değilim musticim. Biraz zaman tanı. Birde bilirsin bişeyin üstüne gittikçe işler sarpasarar... Rahat ol..

MuSTi ; şaka bi yana , dayak cennetten çıkma deil cennetten kowulmadır..Dayak hiç bişeye care deil anlicaan(aile ye ve yakın arkadaşlara karsı) :) BIRAK KENDİ HALİNE DOĞRU YOLU BULACAKTIR ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
belki de yurtta edindiği çevrenin etkisinde kalıyor eğer kılmazsa onu dışlayacaklarını düşünüyor olabilir, bence neden orda kılıyorsun burda kılmıyorsun sorusu yerine biraz orada ki arkadaş çevresi hakkında bilgi edinmeye çalış.

anladığım kadarıyla namaz kılıp kılmaması değil sorun orada kılıpta sizin yanınızda kılmaması, başka birşey arıyorsun altında. bende olsaydım arardım

EN iisi konus kardeşinle.. Baska yurt ta kalsın.. en doğrusu bu...

Kusenim de aynı olayı yasamıstı..Öle yaptık ...Tabi sonra hiç kılmadı orası ayrı mesele :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zorlama Olabilir

Sevgili kardeşim okulda namaz kılmaya zorlanıyor olabilir. Bu zorlama illa şiddetle olacak diye bir şey yok. Örneğin öğretmenler namaz kılan öğrencilere daha iltimaslı davranıyor olabilirler. Ya da öğrenciler ve öğretmenler arasında guruplaşma da olabilir.
Kardeşimizin içinde bulunduğu arkadaş gurubu ile ilgili de olabilir. Aslında namaz kılmak istemiyor fakat içinde bulunduğu durum nedeniyle orada kılmak zorunda kalıyordur. Size söylememesinin nedeni de karışırsanız okulda zor durumda kalacak, arkadaş ve öğretmen çevresinde sahtekar durumuna düşecektir. Bu nedenle yapabileceğiniz bir şey olmadığını sanıyorum. Çünkü namazı severek kılıyor olsa her zaman kılardı. Sanıyorum kardeşiniz okulu bitirmeyi hedeflemiş ve tek çıkar yol olarak ortama uymayı görmüş.
Diğer cevap yazan arkadaşların tavsiyesine bende uyarak karışmayın diyeceğim. Sonucu yine kendisi tayin edecektir.
Saygı ve sevgilerimle...

En iisi yaa..Çocuk istemediği şeyleri neden orla yapsın ki peahhh :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar