Ben Ocak sonu şubat başı bayiden sıfır olarak aldım motor şuan 7500kmye geldi tam olarak bu süre zarfında İstanbul-İzmir ve İstanbul-Antalya turu yaptım.Titreşim açısından açıkcası el ayak uyuşması gibi şeyler olmadı iki uzun yolumda da.Bazen gelen trim sesleri oluyor ancak yolda zaten intercomdan müzik dinlediğim ve uzun yoldada + olarak kulak tıkacı taktığım için hiç bişey duymuyorum trim sesi olarak.Ama rodaj bakımını Putoline ın N-Tech Pro diye bi yağıyla yapmışlardı gayet iyiydi titreşimde az hissediyordum ama 5 bin bakımında 10-50 başka bi putoline yağı koydular ondan sonra ya psikolojik yada gerçekten titreşim bi tık arttı gibi.Onun dışında ben asla ama asla 4.5-5 litrenin altına düşüremedim yakıt sarfiyatını benim kullanım tarzımdan mı kaynaklı bilmiyorum ama helali hoş olsun isterse 7 yaksın gerçekten 7500kmdir en ufak bi sorun yaşamadım(nazar boncuğu).Herhalde bi Tracer 700 veya 900 alana kadar başka bir motor geçişi yapmam
verdiğiniz bilgilerden kaynaklı çok teşekkür ederim
titreşim konusu kafama biraz takılıyor açıkçası bundan dolayı alternatif başka bir model arayışındayım şuan çok kararsızım