Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Bende kawasaki aldim 12.000km bakim araliğı :queen:

abs beynini değiştiriyor servis.

ABS beynini değiştirdiler , hidrolikleri tamamladılar , motoru silip zincirini yağlayıp balatalarını temizleyip verdiler motoru 5 krş da para vermedim.Motorunuzda 1 kez abs ışığı yanarsa mutlaka garanti dolmadan ustaya götürün .kontağı kapatınca ışık sönüyor ama hafıza da kalıyor hata hemen abs beynini değiştiriyorlar.

Benle aynı sorunu yaşayan bir çocuk vardı.Garanti dışı olmuş motoru bakımdan dolayı 13500 lira istemişler.

Merhaba. Yerli ya da yabancı Domi ile uzun yol yapan youtuber var mı bildiğiniz. Ben bulamadım. Uzun yol dediğim Nordkapp tarzı 10.000-Km tarzı

Motosikleti
yok:(
Merhaba. Yerli ya da yabancı Domi ile uzun yol yapan youtuber var mı bildiğiniz. Ben bulamadım. Uzun yol dediğim Nordkapp tarzı 10.000-Km tarzı

2 bin kmde ki motor yolda kalıyor önermem @hasanco35 var instada reellerini bi izle. Ayıca bende yolda kaldım bu motosiklet ile ama neden kaldığımı hala anlayamadım.

Onu biliyorum.Ama bu tarz sorunlar bence her motosiklette olur. Ki o motorun rodajının çok hızlı yapıldığını düşünüyorum. Ha firma haklı mı tabiki değil.
Neyse bana dönecek olursak. Norkapp ile Estonya arasında kararsızım. Bunda aşağı yukarı 50.000-TL lik bir bütçe farkının da etkisi var. Nordkapp bir mit, bir hac yeri motorcular için ama domiyi o kadar zorlamayıp Estonya' nın en ucundan dönsem mi diye bayadır plan yapıyorum hem bütçe daha uygun hemde geniş geniş gezerim diye düşünüyorum. Norveç' de Nordkapp haricinde her yer güzel özellikle Kara Kilisenin olduğu bölge ama motorcu olup Nordkapp a gitmemek de olmaz. Onu artık daha büyük bir motosiklet le yada olmadı gözümüzü karartıp bu yaz yapayım diyorum. Denklemler açmazlar böyle.
Bildiğim kadarı ile schengen bölgesindeki ktm servisleri bizim domilere bakıyor. Olmadı en kötü ihtimal kaldığı yerde bırakır dönerim ne yapim. Kabanca planlar böyle Temmuz sonu Ağustos başı gibi içimde durmadan tekrar eden bu sese kulak verip yola düşeceğim galiba...
Bu ara İzmir' de olup eşlik etmek isteyen olursa oturup konuşabiliriz.Estonya ya kadar bir yada iki gece çadırda kalıp, kalan sürede otel yada hostal tarzı bir yerde kalarak komple tüm Estonyayı gezmek planım Benim oğlanı götüreyim diyorum ama pek hevesi yok. Kendi heyecanıma yakın birini bulursam iki motosiklet güzel olabilir.

Motosikleti
yok:(
Onu biliyorum.Ama bu tarz sorunlar bence her motosiklette olur. Ki o motorun rodajının çok hızlı yapıldığını düşünüyorum. Ha firma haklı mı tabiki değil.
Neyse bana dönecek olursak. Norkapp ile Estonya arasında kararsızım. Bunda aşağı yukarı 50.000-TL lik bir bütçe farkının da etkisi var. Nordkapp bir mit, bir hac yeri motorcular için ama domiyi o kadar zorlamayıp Estonya' nın en ucundan dönsem mi diye bayadır plan yapıyorum hem bütçe daha uygun hemde geniş geniş gezerim diye düşünüyorum. Norveç' de Nordkapp haricinde her yer güzel özellikle Kara Kilisenin olduğu bölge ama motorcu olup Nordkapp a gitmemek de olmaz. Onu artık daha büyük bir motosiklet le yada olmadı gözümüzü karartıp bu yaz yapayım diyorum. Denklemler açmazlar böyle.
Bildiğim kadarı ile schengen bölgesindeki ktm servisleri bizim domilere bakıyor. Olmadı en kötü ihtimal kaldığı yerde bırakır dönerim ne yapim. Kabanca planlar böyle Temmuz sonu Ağustos başı gibi içimde durmadan tekrar eden bu sese kulak verip yola düşeceğim galiba...
Bu ara İzmir' de olup eşlik etmek isteyen olursa oturup konuşabiliriz.Estonya ya kadar bir yada iki gece çadırda kalıp, kalan sürede otel yada hostal tarzı bir yerde kalarak komple tüm Estonyayı gezmek planım Benim oğlanı götüreyim diyorum ama pek hevesi yok. Kendi heyecanıma yakın birini bulursam iki motosiklet güzel olabilir.

abi bilmiyorum ben bu motora küstüm. @candidalouis var instagramda dünyayı gezdi eski 400 ile biraz bakabilirsin ona ama bunun arkasında komple bajaj vardı tabi

Motosikleti
Henüz yok.
Şuan yolda olan ve Türkiye den de geçen @ridertrainermeenakshi diye bir bayan var 77 ülkeyi dolacak. Ug in bir önceki modeli ile İzmir Antalya İstanbul hangi il tam hatırlamıyorum Almanya ya giden bir çift vardı.

Herkese selam dostlar,

Yeni D400 ile ilk vlogumuzu yaptık hanımla. İzlemek isteyenler buyursun gelsin

Geçen yıl Ağustos 2023 tarihinde Dominar 400 UG aldım. Bu zamana kadar ki tüm bakımlarını serviste yaptırdım. 10 bin km bakım sonrası, Ramazan Bayramı tatilinde 2500 km yol yaptım. İstanbul-Bursa-Ankara-Zonguldak-Bursa-İstanbul rotalarında sürdüm. İstanbuldan Bursaya giderken debriyaj somunu düşmüştü, az daha debriyajım kablosuz oluyordu :D Neyse ki yanımda bir tel vardı, maneti onunla tutturup Bursaya kadar gittim, kendi servisine her zaman ki gibi arayarak ulaşamadım, mecbur ilk bulduğum yere gittim Bey Moto diye bir yerdi, BMW somunu taktı yola devam ettim. İstanbula vardığımda motorda artık eski randıman yoktu, sesi hafif değişmişti, zinciri sıkılaştırsamda artık daha erkenden gevşiyordu. 15 bin bakımını yaptırdım en son. Yine İstanbuldan Bursaya gidiştekine benzer bir şey oldu. Vitesi 4 ten 5 atarken geçmedi, motor tarafında bir şey tak tak vuruyor gibi ses çıkarmaya başladı. Boşta çalışırken bile aynı ses geliyordu, zaten motor vitese attığımda istop etti. Daha da çalıştırmadım. Çekiciyle her zaman gittiğim Abaylara kadar götürdüm, o gün kapalıydı, yakın bir yere zincirledim, çünkü motor çalışmıyor ittirmeye oraya yokuş yukarı o kadar yolu götüremem. 18 Mayıstan beri motor bu halde. Servis arıza randevusu vermiyor. 1 Haziranda yaz dedi, yine randevu vermedi. Bayrama kadar doluyuz vs. Diğer servislerin de bir kısmını aradım, onlar da bayram sonrası ara diyor tekrar.

Diğer bakımlar için hızlıca randevuu alabilirken, arıza için randevu alınamıyor kolay kolay. Alırken iyice düşünün. Tamirinden anlamıyorsanız bence bulaşmayın...

Merhaba uzun yolda Dominarın hararet yaptığını nasıl anlarız sıcaklık hissi dışında. Bunun bir kısa yolu varmıdır?
İkinci sorum da far koruma gece yada sisli ve yağmurlu havalarda farın aydınlatmasına etki ediyor mu ?

Motosikleti
Henüz yok.
Merhaba uzun yolda Dominarın hararet yaptığını nasıl anlarız sıcaklık hissi dışında. Bunun bir kısa yolu varmıdır?
İkinci sorum da far koruma gece yada sisli ve yağmurlu havalarda farın aydınlatmasına etki ediyor mu ?

Kendini kapatır her halde, fan açtığı sürece sıkıntı olmaz, far korumanın far aydınlatmaya bir zararı yok benim kullandığım da en azından öyle bir etkisi yok.

Adınıza üzüldüm :( zaten bu ilgisizliklerinden dolayı Çetin motora gitmeye başladım ve açıkçası çok memnunum .Tek sorun yol uzak ;):rendeer:

Arıza için neden randevu alıyorsunuz ki zaten yolda kalmış çekici
ile servise gelmişsiniz ben 2 kez yaşadım bunu akü ve benzin pompası yüzünden
randevu falan soran olmadı zaten beklenmedik birşey randevu olayı saçma ben şahsen 2 durumda da
İstanbul da Çetin motor a gittim hali hazırda bakımlarda orda oldu kimse randevu falan demedi aynı gün içinde çözüldü.

merhabalar arkadaşlar öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
sıfır dominar 400 almayı düşünüyorum ama almadan önce siz değerli dominar kullanıcılarına sormadan alamak istemedim motorun artıları eksileri nedir vibrasyon var mıdır yakıt sarfiyatı nedir uzun süreli kullanım izlenimleriniz nedir genel olarak önerir misiniz acaba

merhabalar arkadaşlar öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
sıfır dominar 400 almayı düşünüyorum ama almadan önce siz değerli dominar kullanıcılarına sormadan alamak istemedim motorun artıları eksileri nedir vibrasyon var mıdır yakıt sarfiyatı nedir uzun süreli kullanım izlenimleriniz nedir genel olarak önerir misiniz acaba

Önceki sayfalarda çokça ve detaylıca cevabı var, geriye doğru okuyun derim.

Motosikleti
Forza 250
Ben Ocak sonu şubat başı bayiden sıfır olarak aldım motor şuan 7500kmye geldi tam olarak bu süre zarfında İstanbul-İzmir ve İstanbul-Antalya turu yaptım.Titreşim açısından açıkcası el ayak uyuşması gibi şeyler olmadı iki uzun yolumda da.Bazen gelen trim sesleri oluyor ancak yolda zaten intercomdan müzik dinlediğim ve uzun yoldada + olarak kulak tıkacı taktığım için hiç bişey duymuyorum trim sesi olarak.Ama rodaj bakımını Putoline ın N-Tech Pro diye bi yağıyla yapmışlardı gayet iyiydi titreşimde az hissediyordum ama 5 bin bakımında 10-50 başka bi putoline yağı koydular ondan sonra ya psikolojik yada gerçekten titreşim bi tık arttı gibi.Onun dışında ben asla ama asla 4.5-5 litrenin altına düşüremedim yakıt sarfiyatını benim kullanım tarzımdan mı kaynaklı bilmiyorum ama helali hoş olsun isterse 7 yaksın gerçekten 7500kmdir en ufak bi sorun yaşamadım(nazar boncuğu).Herhalde bi Tracer 700 veya 900 alana kadar başka bir motor geçişi yapmam

Merhaba arkadaşlar. Bende 2023 400ug ile aranıza katılmış bulunuyorum. Hatta Mersin- Kocaeli arası gidiş geliş ilk uzun yolumuzu da yaptık.

Benim sormak istediğim bizim motosiklete uyumlu uzun debriyaj teli vs var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar