uzun yol

Herkese merhaba iş yerimle evim arası 32 km 125cc ile hergün gidip gelebilirmyim acaba sizce mantıkılımı? Hergün anayolda 60 küsüt km tehlikeli olurmu?

Motosikleti
D400
bölge olarak belirtirseniz daha iyi yorum yapılabilir.

kimi otoyolda hiç problem olmazken kiminde olabiliyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Otoban kullanımı yoksa problem olmaz, otoban kullanımı varsa biraz sıkıntılı olabilir.

Ben geçen gün spontini 110 ile küçükçekmeceden kanuni s.s. hastanesine ordan hadımköye gittim.Ordan eve geldim. Gayette iyiydi maksimum 80 km yeterli bi hızdı :D Pazartesi günleri işyerine motorları almıyorlar da o yüzden spontini ile gitmiştim. :D

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
125cc scooterımla işe gidip geliyordum bir dönem istanbul çevre yolunu kullanıyordum. Malum istanbul trafiği sabah-akşam belirli noktalar hep kilit oluyordu o kısımlarda hiç sorun yaşamadan gidiyordum ama yolun açık olduğu zaman insanların 130-140 gittiği yerde en yavaş araç olmak pek hoş bir durum değil en azından benim açımdan.

güzergah olarak bursa-orhangazi, yalova-çiftlikköy arası gidip geleceğim ve otobasn kullanımı yok.

güzergah olarak bursa-orhangazi, yalova-çiftlikköy arası gidip geleceğim ve otobasn kullanımı yok.

Yalova-Çiftlikköy zaten şehir için sayılır, otoyola çıkmadan arka yollardan bile gidebilirsin, bence burda sıkıntı olmaz.

Bursa-Orhangazi için aynı şeyi söylemek zor. Bu yolun otobandan farkı ücretsiz ve 2 şerit olması, halen kalabalık ve tercih edilen bir güzergah ve zaman zaman farklı şartlara sahip olabiliyor (iş çıkış saatleri vesaire). Ama tecrübeli bir sürücüyseniz çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bu yol için tavsiyem karanlık saatlere kalmayın ve arkanızı bol bol kontrol edin.

Motosikleti
Honda Forza 250
Motorun vitessiz ise çok daha rahat olur vitesli ise belli bir zaman sonra usanırsın,

Merhaba, iş yerimle benim de ev arası yaklaşık 25km falan, günde git gel 50-55 yakın yol yapıyorum. Motorum 125CC vitesli, Bursa Kestel'den, Beşevlere gidiyorum her gün :D Yapılıyo yani gayet rahat, benim bi de hayvan evladı gibi trafik oluyor dönüşte, alıştım.

Yalova güneyli çıkışı rampa yağmurlu günlerde belki diğer araçların görmesi açısından biraz sıkıntılı olur.

Bu yol çok rahat gidilebilecek bir güzergah endişe edilecek bir durum yok..

Scooter’sa sıkıntı olabilir, motorsiklet ise trafik akışına uygun hızlara çıkabileceğiniz vede daha seri hızlanabileceğiniz için sorun olmaz.
125 cc şehiriçi kullanıma gayet yeterli. (E5 ve cevreyolu dahil)
125 cc ile İstanbul’dan Eskişehir’e bile gitmişliğim var. Tabi uzun yokuşlarda kamyonlar sollarken insan bir hüzünleniyor:)
Dediğim gibi aynı cc’de scooter ile motorsiklet arasında çok fark var. (Kullandığım için biliyorum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar