Selamlar

Herkese merhaba
İsmim Kaya ve Çanakkale'de yaşıyorum. Birkaç senedir forumun sessiz bir okuyucusuyum. 2 hafta evvel de biraz zor bir süreçten sonra foruma üye olmaya karar verdim. Forumun son zamanlardaki kavgacı hali hoşuma gitmese de burdan öğrendiğim(çoğunu da tecrübeyle yerleştirmediğimden hemen unuttuğum) cok şey mevcut. Forumda birçok değerli üye olsa da tommygun ve hırbonenin yeri apayrı.
Hepinize tesekkur ederim,umarım yollarda karşılaşırız.

Motosikleti
Tvs Jupi
Konudan alakasız :queen: haftasonu rüzgar çok olmazsa küçük bi Çanakkale gezisi yapayım :)

:) Estağfurullah, sözlerim yanlış anlaşılmış olabilir. Katkı sağlayan herkes değerli ve önemli. Hicbir hesap ölü doğmaz,yarin obur gün benim de bir paylaşımından punctum faydalanır tıpkı benim onun neredeyse tüm yazılarını okuduğum gibi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01 ----------

Fırtına var hocam pazara kadar keyif vermez.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------

honda motorları sever misin peki :queen:
Marka ve arka maşa takıntım yoktur��

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Hem tüm yazılarımı oku, hem de bir tommygun bir hırbonen kadar değerimiz olmasın :)

Neyse, hoşgeldin. Çanakkale benim 2. memleketim sayılır...

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ya bu kadar belli etmek gerekli mi? :queen::mrgreen::):bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------

...Marka ve arka maşa takıntım yoktur

Muhahaha :), bu iyiydi.

Ya bu kadar belli etmek gerekli mi?
Aslında haklısınız, ilk mesajımı yeniden okuduğumda bence de itici bir başlangıç olmuş. Şimdi düzenleyemiyorum da.Amacım kimseyi gücendirmek değil,bana sevimli gelen bir durumu paylaşmaktı. Tekrar kusuruma bakmayın, tüm üyelerle birlikte bu ailede olmak çok güzel.

Motosikleti
Sayın moderasyon,

Atmayın artık şu adamı yahu...bakın çabalıyor, didiniyor, sevgi pıtırcığı bile olabiliyor isterse. Ama ağır tahrik altında, kendini bazen tutamıyor. Hangimiz tutabiliriz ki! Bırakın artık, forumun tadına varalım. Yokluğunda huzurevine dönüyor buralar. Hem biraz atışma reyting de getirir. Görmüyor musunuz TV'lerdeki sahte didişmeleri. Zaten şurada yazan 3-5 kişi kalmış. Biraz da alternatif olsun yav...

Nacizane...

Sayın punctum,
Beni sahte hesap açmakla itham ediyorsunuz ama hadi boyle değilse bunun altından nasıl kalkacaksınız? Hayır selam vereyim dedim ama neden kendi kimliğimi kanıtlamakla sorumlu hale getiriliyorum? Eğer ki iddianizda bu kadar kani iseniz ozelden mesaj atin size numaramı vereceğim görüntülü görüşelim. Hatta madem ki çanakkale 2. Eviniz geldiğinizde haber edin tanisalim. Benim icin hirbonen foruma giriş sebebidir,cezasının biteceği günü de sabırsızlıkla bekledim,acaba bugün ne yazmış diye de defaatle profiline baktım. Adamın tarzı hoşuma gidiyor bunu anlatmaya çalıştım.evet yarin obur gün başka bir hesap açıp yine foruma girecek(umarım) belki ama bu hesap o değil üzgünüm.

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Split filminden bir sahne mi izliyoruz yoksa? :mrgreen:

2 hafta evvel de biraz zor bir süreçten sonra foruma üye olmaya karar verdim.

Çok özel değilse forma üye olmaya karar vermeniz neden zor bir süreç olsun ki?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------

Ne yani? Bizim başımız kel mi?:cyclopsan

Tam tersi kel olmaması olabilir.

Yeri ayrı olan bir üyenin kel, ötekini görmedim bilmiyorum. :mrgreen:

Çok özel değilse forma üye olmaya karar vermeniz neden zor bir süreç olsun ki?

İsmet bey merhaba
Yanlis ifade etmişim. Üye olduktan sonra moderasyonun onay sureci cok zorlu oldu. 2 ağustos kayıt oldum,moderasyonun onay tarihi 13 ağustos. Bu süreçte 3-4 defa mesaj attım. İlk defa üye olduğum bir forumda boyle bir süreçle karşılaştım,bundan dolayı zorlu dedim.

Motosikleti
Sayın punctum,
Beni sahte hesap açmakla itham ediyorsunuz ama hadi boyle değilse bunun altından nasıl kalkacaksınız? Hayır selam vereyim dedim ama neden kendi kimliğimi kanıtlamakla sorumlu hale getiriliyorum? Eğer ki iddianizda bu kadar kani iseniz ozelden mesaj atin size numaramı vereceğim görüntülü görüşelim. Hatta madem ki çanakkale 2. Eviniz geldiğinizde haber edin tanisalim. Benim icin hirbonen foruma giriş sebebidir,cezasının biteceği günü de sabırsızlıkla bekledim,acaba bugün ne yazmış diye de defaatle profiline baktım. Adamın tarzı hoşuma gidiyor bunu anlatmaya çalıştım.evet yarin obur gün başka bir hesap açıp yine foruma girecek(umarım) belki ama bu hesap o değil üzgünüm.

Sayın wiredrock,

Birkaç senedir forumu izlediğinize göre, sorularınızın yanıtı da sizdedir...:)

Hırbonen forumun rengidir. Kendisini hem çok seven, hem nefret eden, hem de gizli gizli takip edenler var. Ben de cezasının bitmesini ve foruma geri dönmesini istiyorum açıkçası.Siz foruma biraz bodoslama yanaştığınız için haliyle bir şüphe uyandırıyorsunuz. Umarım forumda iyi ve uzun zaman geçirirsiniz...

Selametle...

Not: Bu arada muhtemeldir ki, sizin benim yan hesabım olduğunu düşünenler çıkacaktır. Lütfen buna mahal vermeyiniz.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Split'te hiç olmzasa karakteride değişiyordu. Bu hep aynı. Hırbo son sefer niye atıldı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Split'te hiç olmzasa karakteride değişiyordu. Bu hep aynı. Hırbo son sefer niye atıldı?

amerikalı kendisine ve ailesine küfür etti. çok daha sert şekilde cevap verince atıldı :d :d

Sayın wiredrock,

Birkaç senedir forumu izlediğinize göre, sorularınızın yanıtı da sizdedir...:)

Hırbonen forumun rengidir. Kendisini hem çok seven, hem nefret eden, hem de gizli gizli takip edenler var. Ben de cezasının bitmesini ve foruma geri dönmesini istiyorum açıkçası.Siz foruma biraz bodoslama yanaştığınız için haliyle bir şüphe uyandırıyorsunuz. Umarım forumda iyi ve uzun zaman geçirirsiniz...

Selametle...

Not: Bu arada muhtemeldir ki, sizin benim yan hesabım olduğunu düşünenler çıkacaktır. Lütfen buna mahal vermeyiniz.
Yok hocam kimsenin ne yancısı ne de yan hesabıyım. Gerçekten boyle bir tepki beklemiyordum. Her neyse zaman içinde kimin kim olduğu anlaşılır. Sorun yok.

Motosikleti
Yok hocam kimsenin ne yancısı ne de yan hesabıyım. Gerçekten boyle bir tepki beklemiyordum. Her neyse zaman içinde kimin kim olduğu anlaşılır. Sorun yok.

Boşver hocam. Bana da ilk üye olduğumda trol diyenler olmuştu. Hala da özür borçlarını ödemediler ama olsun :)

Madem öyle, hoşgeldin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar