MT [izmir] 29 Ekim Çiçekli Köy Kahvaltı Ve Manisa Drag Yarışları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar benide kabul edersiniz vede kısmetse bende yarın aranızda olmak istiyorum,yarınki gezi sayesinde uzun zamandır tanışmak istediğim sizlerle görüşürüz.

Sorman bile hat. Buluşma yerine zamanında gelmen yeter. :)

İzmire ne yazıkki pazartesi geliyorum.Bu buluşmalara katılmak için altımızda motor olması gerekıyor mu =)Bidaha bulusmada umarım aranızda olurum

...

Arkadaşlar ben yarın kız arkadaşımla birlikte gelicem.Amonghtus +1 yazdıramadım size.Umarım bi sorun teşkil etmez.Hani kahvaltı için yer ayrıldıysa falan sizi zor drumda bırakmak istemem.İzmire yeni taşındığım için henüz bayrak alamadım :salut: en kısa zamanda temin etmeye çalışıcam...:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

Arkadaşlar ben yarın kız arkadaşımla birlikte gelicem.Amonghtus +1 yazdıramadım size.Umarım bi sorun teşkil etmez.Hani kahvaltı için yer ayrıldıysa falan sizi zor drumda bırakmak istemem.İzmire yeni taşındığım için henüz bayrak alamadım :salut: en kısa zamanda temin etmeye çalışıcam...:wiinkk:
birader sen fırça kova getir başka birşey istemez,hemen alınma yaw şaka yaptım sen yeterki gel senin arkadaşına yer buluruz.

Yaa abi bişi sorcam bu fırça kova konusunda ciddi misiniz...?:silent: Yani hani ciddiseniz gerçekten yerim yok kova için sırt çantama da sıımaz zaten heralde...Olmadı Hortum aliim bide lleeen bulurum tamam :D

yrn mesai ve ardından hemen 2 günlüğüne ankaraya toplantıya gidiyorum. . . ben ve artçım gelemiyoruz. . . . . size iyi eğlenceler..........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar