- Konu Yazar
yıl olmuş 2024 vstrom 650 net alınmaz.yada şöyle alınır eşşek niyetine binicem senede 20 binkm binerim diyen varsa alsın binsin.tarih olmuş ama hala diretiyorlar led far bile yok motorda hoş değil.ufak makyajla aslında alıcısı baya var seveni baya var ama japon işte çalışıyorsa dokunma.parası olan meydana gelsinde şu 1000liklerden birini alsın.kelepir mal valla kapanın elinde kalıyor.1000gx özellikle şu an bedavaya yakın veriliyor.gerçi seneyede aynı tantana olucak bu sefer 2025 çıkıcak 2024 ler elde kalıcak onlarda kampanya olucak
.şu hesaba göre ben 2024 mt09 sp bekliyordum ki ülkemizede geldi satışa da çıktı 670 bin tl ile ama aynı paraya suzuki 1000gx modelini tercih ederim gibi elektornik amortisörleri yeter.ulan bitcoin bi çıkmadın bi çıkaydın piyasayı süpürmüştüm
gxr8 falan düşünenler bence pek düşünmesin güzel cihaz bide honda hornete baksın gidip 2 motordan birini seçsin.tabi hornet alınca ek para vererek quickshifter takmanız gerekicek onuda hesaba katın suzukide standart geliyor.400 bin tl ye cidden güzel motorlar alınabiliyor şu an güzel imkan.r25 olsun cf moto ktm vs olsun 250 ccleri artık 300 bin küsürlere dayanınca cidden aradaki fark inanılmaz oluyor.bu hesapta r25 vs 250cc nin 200 220 bin tl falan olması icap ediyor.ben bu kışı merak etmeye başladım hayatımda ilk kez yaz ayında kampanya gördüm motor sezonunda.demekki bunlar ocakta falan bu fiyatları yine vericekler bide yanında karta taksitte yapacaklar:queen:
gxr8 falan düşünenler bence pek düşünmesin güzel cihaz bide honda hornete baksın gidip 2 motordan birini seçsin.tabi hornet alınca ek para vererek quickshifter takmanız gerekicek onuda hesaba katın suzukide standart geliyor.400 bin tl ye cidden güzel motorlar alınabiliyor şu an güzel imkan.r25 olsun cf moto ktm vs olsun 250 ccleri artık 300 bin küsürlere dayanınca cidden aradaki fark inanılmaz oluyor.bu hesapta r25 vs 250cc nin 200 220 bin tl falan olması icap ediyor.ben bu kışı merak etmeye başladım hayatımda ilk kez yaz ayında kampanya gördüm motor sezonunda.demekki bunlar ocakta falan bu fiyatları yine vericekler bide yanında karta taksitte yapacaklar:queen: