Bu modeli çok güzel gerçekten. İnanılmaz ucuza aldım, mutluyum. :mrgreen: Hocam şöyle olacak. Ürünler İstanbul gümrüğe gelince size UPS'den Türkiye'den mesaj gelecek. "Gönderiniz Türkiye'ye ulaşmıştır. Gümrük işlemlerinize devam edebilmek için; Import Asistan Linki: ....." diye. O linke tıklayıp formu doldurun. Slip ve Fatura .pdf'lerine ihtiyacınız olacak. Eğer ki FC-MOTO'dan aldıysanız direk ikisini de gönderiyor zaten.
Bunu hallettikten sonra da Maktu vergi ödemesi oluşturulmuştur diye mesaj gelecek yine. Benim ki formu doldurduktan 4 gün sonra geldi. Sonra tekrar mesajdaki linke tıklayarak hızlıca ödemenizi yapabilirsiniz. Sonrasında da kargo dağıtım işleri vs. sürüyor.
Bu arada Maktu Vergi linkinde ben ilk açtığımda telefon numaramı kabul etmedi, eşimin, kuzenimin, kardeşimin no.larını denedim bir türlü olmadı. Sahada çalışıyordum sinir olup kapadım linki sonra bakarım diye, 2-3 saat sonra tekrar girip ödemeye çalıştığımda telefon numaramı kabul etti. Hani başınıza gelirse biraz zaman verin diye dedim.
Hayırlı olsun bu arada.