interkom ile sesli asistan kullanan var mı?

selamlar, google asistan, amazon alexa veya benzeri android bir uygulama ile interkomdan asistan kullanabilen var mı? ben denediğimde asistanın sesini duyabiliyorum kasktaki hoparlorlerden fakat asistan benim sesimi interkom mikrofonundan değil de telefonun dahili mikrofonundan alıyor sadece. bilgisi olan var mı, illa interkomun sesli asistan özellikli mi olması gerek acaba.

hocam bende aliexpressten alınan interkom var, iphonedaki siriyi kullanabiliyorum. gelen bildirimleri oku dediğimde okuyor.
kullandığınız interkomla alakalı olabilir.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Midland intercomda sorun yok, sesli komut verebiliyorum. Markadan markaya değişebilir. Yazılım güncellemesi ile de değişebilir. Benim Midland güncelleme almadan önce Google Maps seslerini kulağıma vermiyordu mesela. Bütçe varsa Cardo'nun kalburüstü modellerini almakta fayda var. Ben de iki vakte geçerim Cardo'ya. (Biraz can acıtacak ama alındı mı en az 5-6 yıl kullanılabilen ürünler bunlar... Benim Midland 2016'dan, halen güzel çalışıyor ama uygulamasının desteği her an bitebilir, desteklediği Android sürümü oldukça eski kaldı...)

hocam bende aliexpressten alınan interkom var, iphonedaki siriyi kullanabiliyorum. gelen bildirimleri oku dediğimde okuyor.
kullandığınız interkomla alakalı olabilir.

sorun interkomdan gözüküyor o zaman diğer arkadaş da öyle demiş. markasını atabilme şansınız var mı modelin?

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Bende hem Cardo hem de Midland var. Her ikisi de komutları alıyor. Sadece şöyle bir sıkıntı var o da telefonla ilgili. Telefona akıllı saatim de bağlı. Birisini aramasını istediğimde sesi interkoma vermiyor. Ancak akıllı saatimi kapatırsam o zaman aramayı interkoma veriyor. Belki de kolay bir çözümü vardır bilmiyorum. Bu arada bu problemi her iki interkomda da yaşıyorum. Telefondan kaynaklanıyor yani

Motosikleti
DUKE 250
interkomun desteklemesi gerekiyor, desteklediğine dair mutlaka kutusunda yada klavuzunda birşeyler yazıyor olması lazım.
bende Hysonix marka var, iphone telefon ve huawei saat ile hep birlikte kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor. bazen birilerini ara diyince alakasız isimler arıyor ama yine de iş görüyor.

Motosikleti
D400
tuş kilidini acma özelliğini kaldırdıkları için bir halta yaramıyor bence ya da ben beceremedim :/

tesadüf eseri tuşlara basa basa buldum çözümü arkadaşlar. aynı sorunu yaşayan var ise tuşlara basılı tutma, iki kez basma veya kombine basma gibi şeyleri deneyebilir. bende 3 tuş vardı, ortadakine iki kez bastığımda asistanı devreye soktu dinlemeye aldı.

tuş kilidini acma özelliğini kaldırdıkları için bir halta yaramıyor bence ya da ben beceremedim :/

bu sorunu da face id'ye kasklı görüntümü tanıtarak çözdüm.

Bende hem Cardo hem de Midland var. Her ikisi de komutları alıyor. Sadece şöyle bir sıkıntı var o da telefonla ilgili. Telefona akıllı saatim de bağlı. Birisini aramasını istediğimde sesi interkoma vermiyor. Ancak akıllı saatimi kapatırsam o zaman aramayı interkoma veriyor. Belki de kolay bir çözümü vardır bilmiyorum. Bu arada bu problemi her iki interkomda da yaşıyorum. Telefondan kaynaklanıyor yani

Çoğu telefon aynı anda 2 bluetooth cihazına bağlanmayı desteklemez. Konu sahibinin interkomu biraz eski olduğu için sorun çıkarıyor muhtemelen. Farklı sorunlar söz konusu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

şunu kullanıyorum hocam
https://tr.aliexpress.com/item/32689935150.html

bu tipte birçok farklı marka var, hepsi hemen hemen aynı ayarda, bazılarının pilleri bi tık daha iyi gidiyor, bazılarının mesafesi 100-200 metre daha iyi falan.

Daha güncel bir cihaz alırsan sorunun çözülecektir. Kullandığın interkom biraz eski. Aliexpressden 5 sene önce aldığım interkom hala taş gibi. Asistan için kendi tuşu var ve mikrofonu da kullanıyor sorunsuz bir şekilde.

Motosikleti
D400
tesadüf eseri tuşlara basa basa buldum çözümü arkadaşlar. aynı sorunu yaşayan var ise tuşlara basılı tutma, iki kez basma veya kombine basma gibi şeyleri deneyebilir. bende 3 tuş vardı, ortadakine iki kez bastığımda asistanı devreye soktu dinlemeye aldı.

bu sorunu da face id'ye kasklı görüntümü tanıtarak çözdüm.

telefon cebimde oldugu ıcın işime yaramıyor bu durum :queen:

Çoğu telefon aynı anda 2 bluetooth cihazına bağlanmayı desteklemez. Konu sahibinin interkomu biraz eski olduğu için sorun çıkarıyor muhtemelen. Farklı sorunlar söz konusu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

Daha güncel bir cihaz alırsan sorunun çözülecektir. Kullandığın interkom biraz eski. Aliexpressden 5 sene önce aldığım interkom hala taş gibi. Asistan için kendi tuşu var ve mikrofonu da kullanıyor sorunsuz bir şekilde.

bendeki cihazda sorun yok hocam, kullanabiliyorum. benim de 6-7 sene olmuştur bu interkomu alalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar