TET Türkiye Rotası Yol Arkadaşı

TET rotasını KTM 390 ADV ile çıkmanızı tel jant değilse önermem. TET rotası sert bir rota, jant yamulabilir. Ama tel jant ise bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Rota sonrasında hikayenizi dinlemek, izlemek isterim. Keyifli sürüşler

Birkaç farklı etap denedik standart bir döküm jant gibi değil yapısı biraz farklı ama sakin olmakta fayda var tel olmasını ben de isterdim ama aldığımda daha tellisi yoktu :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------

İlk nereden başlayacaksınız? Memurum hocam, bazen bayramda nöbet vs yazdıkları oluyor. Crf 250 L var bende de. Rotaya uyar.

Henüz net bir yer yok, Bursadayım. Ortak bir yer de olabilir bilemiyorum.

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Biraz araştırıp haritalara bakınca Trakya TET rotası İstanbul tarafında bizim köfte turlarına başladığımız Çatalca/subaşından geçiyor, Saray'a kadar giden yol bizim köfte rotası ile aynı, yani kendimi buçuk/çeyrek TET rotası yapmış kabul edebilirim. :)

3-4 yıl önce İstanbul'da bir işim vardı (Denizli'de ikamet ediyorum). Motorla gittim. 3-4 saat boşluğum vardı. Askerlik yaptığım Örcünlü köyündeki 12.mühimmat bölüğüne gidip uzaktan bakayım dedim. Her yer otoban olmuş, birbirine girmiş. Vaktim de daraldığından Çatalca'da yemek yiyip dönmüştüm. Şu an oralar acayip güzeldir. Subaşı köyünü oralardan hatırlıyorum. Sanırım doğru hatırladım.

Konu dışına çıktım kusura bakmayın

Estagfrullah başlık canlanıyor güzel oluyor, belki benden sonra başkaları da yol arkadaşı arar başlık üstünden mis gibi olur

Motosikleti
1190 ADV
TET rotasını KTM 390 ADV ile çıkmanızı tel jant değilse önermem. TET rotası sert bir rota, jant yamulabilir. Ama tel jant ise bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Rota sonrasında hikayenizi dinlemek, izlemek isterim. Keyifli sürüşler

İç anadolu, Akdeniz bölgesindeki rotalar zamanında Trans Toros için kullanılan rotalar. Geçen zaman içinde yollar daha iyi hale gelmiş durumda zaten. 390 ADV jant açısından hiçbir sorun yaşamaz, hatta lastik delinirse tamiri daha kolay olacaktır.

Motosikleti
Henüz yok.
Şimdi göz gezdirdim rota üzerinde de hiçte öyle korkulacak gidilmeyecek bir rota değil hatta bir çok noktasından ben geçmişim belki belli bir yerlerinde sıkıntı vardır ama benim geçmiş olduğum güzergahlar gayet rahat bir yoldu.

Hocam merhabalar. Bu gezi planı hayata geçti mi acaba? Şayet geçtiyse, tecrübelerinizi aktarabilir misiniz? Teşekkürler.

F54

Hocam merhabalar. Bu gezi planı hayata geçti mi acaba? Şayet geçtiyse, tecrübelerinizi aktarabilir misiniz? Teşekkürler.

afrika ile gezecekseniz moosiklette pek bi yük olmasın çünkü bazı yerler çok ağır arazi şartlarında yol yapıyorsunuz
misal kamp malzemesi pek fazla olmasın 3 lü çanta vs olmasın yani motorda ben sadece sırt çantası ile geziyorum böyle rotalarda çok keyifli hafif motorla gezmek

afrika ile gezecekseniz moosiklette pek bi yük olmasın çünkü bazı yerler çok ağır arazi şartlarında yol yapıyorsunuz
misal kamp malzemesi pek fazla olmasın 3 lü çanta vs olmasın yani motorda ben sadece sırt çantası ile geziyorum böyle rotalarda çok keyifli hafif motorla gezmek

Hocam benim pilotluk afrikayla cross yapmaya yetmez. :D Gerçi İstanbul'da yeniyim. Rotalara tam olarak hakim değilim. Bilemiyorum. Belki 1000 afrika ile 1100 adventure arasında da dişe dokunur bir ağırlık farkı vardır emin değilim. Ama bir yol arkadaşı bulursam kafa dengi, deneyebilirim. :p

Selamlar, geçemedi hocam. Yol arkadaşı bulamadık

Nasip hocam. Başka bir zamanda beraber inşallah. :)

TET için hangi harita uygulamaını kullanmak daha iyi olacak bilgisi olan varmı ?

Kamplı TET offroad rotası yapan var mı? Tek kişi dağlarda keyifli olmaz

F54

GENÇLER bütün hazırlıklar tamam yarın sabah 5 te teker döner istikamet gürcistan orada yaklaşık 10 gün tet rotalarında gezineceğiz 2 afrika twin gidiyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar