ilaç gibisin abi. Yarın bunu bir kontrol etmeye çalışayım eğer belirtilen değerlere yakın sonuç alırsak konjektör e mi yönelmem gerekli ?
Yani, aküden eminsek geriye pekte bir sonuç kalmıyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
Yanık statör hemen hemen şöyle oluyor:
Kömürleşmiş olan kısım yanmış oluyor, hatta bu statör daha çok yanıktıda merakımdan dolayı kömürleşmiş kısımları temizledim.
Buda olması gereken statör, yaklaşık 500-1000 kilometre kullandım ve durumuda böyle:
Motosiklet benimki gibi eski kasaysa statörün kablosunu sabitleyen demiri biraz kesip yamultup uydurmak gerekiyor öbür türlü kablo maalesef düzgün geçmiyor.
(Aklıma gelmişken söyleyim Ns200 lerde debriyaj tası değişecekse onlarda 2 farklı ara burç var biri 22.5*mm biri 23.5 mm, benim motosikletimdeki tası değişeceğim zaman kalın olan yani 23.5 mm çıkmıştı oda aldığım yeni tasa uymayınca 22.5 mm aldım ve birebir uydu. Birde yeni kasaların ateşleme bobinlerinin soketleri birebir uyuyor ama ne kadar sorunsuz çalışsada maalesef şaseye düzgün oturmuyor ve deponun takılmasına müsade vermiyor.)
Benim Pulsar'ında son hali:
Ağır bakımlarını yapıp her şeyini elden geçirip tertemiz işçilikle toplayacağım...