- Konu Yazar
Herkese merhaba, aylardır süren arayışın ve çabanın (karar verme çabası) ardından ilk motorumu satın almış bulunmaktayım. Gerek bütçe sınırı, gerek ilk olması sebebiyle Voge 125R tercihim oldu. Bu motoru da uzun süre araştırdım, Bursa'daki servisi ve satıcısının iyi olması artı oldu, ödeme imkanı, motorun ABS'li, su soğutmalı, 6 ileri olması onu da bu bütçedeki diğer 125CC motorlardan bir tık öne attı benim için. Umarım uzun vadede başımı ağrıtmaz. Ki araştırırken İspanya'da satan bir model olduğunu gördüm, yutuptan İspanyol abinin biriyle motor üzerine sohbet etme imkanım da oldu, kendisi "yıkarken nazik davran, lastikleri de değiş" önerilerinden sonra motordan övgüyle bahsetti. Forumda henüz konusu yok görebildiğim kadarıyla, müsait olduğum bir vakit motor hakkında bir başlık açacağım.
Lastiklerinin boyutu 110/70 17 ve 140/60 17. 110/70 ön lastikler birçok markada mevcut fakat arka lastik bulamadım doğru düzgün. Set olarak Pirelli Angel City 110/70 ve 150/60 almayı düşünüyorum kışa doğru.
Lastikler haricinde daha alacağım çok şey varmış gibi hissediyorum, bakım eşyaları, padok standları, krikolar, GPS'ler vsvs. nereye baksam bir masraf çıkıyor. Çoğunun gerekli olduğunun da farkındayım, artık zamanla hepsini tamamlayacağım diyeyim.
Lastiklerinin boyutu 110/70 17 ve 140/60 17. 110/70 ön lastikler birçok markada mevcut fakat arka lastik bulamadım doğru düzgün. Set olarak Pirelli Angel City 110/70 ve 150/60 almayı düşünüyorum kışa doğru.
Lastikler haricinde daha alacağım çok şey varmış gibi hissediyorum, bakım eşyaları, padok standları, krikolar, GPS'ler vsvs. nereye baksam bir masraf çıkıyor. Çoğunun gerekli olduğunun da farkındayım, artık zamanla hepsini tamamlayacağım diyeyim.