Kurye motoru tavsiyesi

Abiler kardeşler merhaba. Halihazırda 2020 Activa S sahibiyim fakat yaşından ötürü satıp yeni bir motor alacağım hayırlısıyla. Arada kaldım sizce yeni çıkan Yamaha RayZR mı yoksa Honda Activa 125 mı alayım? İleride PCX'e yükseltmek istiyorum ama şimdilik hem yatırımlık hem işimi görecek bir motor olsun istiyorum. Boy 1.85 kilo 95 tavsiyeleri bekliyorum.

Türkiye şartlarında yatırım için düşünüyorsan activa al geç. Peynir ekmek gibi ellam :D Hocam profilinizde fury 110i yazıyor. Hala kullanıyor musunuz?

ne güzel tavsiyeler yapmışsınız sağolun dostlar...

Bu arada hocam hazır yaz sezonu scooterlar inişte gibiyken activa 125 gerçekten hem iş görür hem oturduğu yerde altın gibi değerlenir. Pcx hayalinize de yaklaşmanızı sağlar. Takas edilip üstüne bir miktar para koyularak PCX'e kabul ettirilebilecek bir motor. Üstelik yeni :D bi 5 sene kendinden söz ettireceğini düşünüyorum. Birkaç videosunu izledim torklu makine tek sıkıntısı boyunuz 1.85 ve seçenek sunduğunuz her iki motorda da bacaklarınız 90 derece açıyla durmak zorunda. Ayakları uzatamıyorsunuz :/

Bu arada hocam hazır yaz sezonu scooterlar inişte gibiyken activa 125 gerçekten hem iş görür hem oturduğu yerde altın gibi değerlenir. Pcx hayalinize de yaklaşmanızı sağlar. Takas edilip üstüne bir miktar para koyularak PCX'e kabul ettirilebilecek bir motor. Üstelik yeni :D bi 5 sene kendinden söz ettireceğini düşünüyorum. Birkaç videosunu izledim torklu makine tek sıkıntısı boyunuz 1.85 ve seçenek sunduğunuz her iki motorda da bacaklarınız 90 derece açıyla durmak zorunda. Ayakları uzatamıyorsunuz :/

anladım. işin doğrusu ben kuryeyim yaklaşık 1 yıldır ve şuan borcum da yok aslında, sizce motoru satınca direk krediyle 0 pcx çıkarmak ve kuryeliğe vurmak mantıklı mı? yani o parayı hakedecek bir performans sunuyor mu? sadece 1 kere üzerine oturup turladım da yani Honda olması dışında gerçekten o parayı hakediyor mu? biraz ağır ve hantal bir motor ama rahat ve işlevsel olduğunu ayrıca yakıtı ve sağlamlığıyla da iyi bir scooter olduğunu biliyorum. çok aradayım ama danışacak pek kimsem de yok. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar