Jupiter 125 Türkiye Whatsapp Grubu
Whatsapp grubunda bolca goy goy dönüyor. Grubu sessize alarak takip edebilirsin istersen. Bazı konularda da faydalı muhabbetler oluyor, motosikletinle ilgili faydalanabilirsin.
Evet ben montaj hatası diyebileceğimiz tüm sorunları gidermeye çalıştım. Size de bu uygulamaları ve kontrolleri yapmanızı tavsiye ederim.
Varyatör fanı vidaları sabit mi kontrol. Vidalara gerekirse civata sabitleyici sürerek sabitlemek.
Sele altı havuzunu sökerek, motor bölümünden geçen kabloları su vs için izole etmek. Boşta duran sallanan, bloğa değen kabloları uygun yerlere plastik kelepçe cırt ile sabitlemek.
Ön kafayı sökerek kombine fren ayarını kontrol etmek. Genelde ayar somunu gevşek olunca arka stop ışığı takılı kalıyor.
Ön kafayı sökünce, gidon borusunun oradan geçen kablolar boştaysa çengel şeklinde kabloları toplayan demirin arkasına almak. Çengelin iki yanında bulunan delikli plastik parçaları kır gitsin. Gidon dönerken kablolar buna değerek ses yapıyor.
Sinyal verince ve yan ayaklık açık olunca öten buzzer düdüğü ben iptal ettirdim. İsterseniz onu da iptal ettirebilirsiniz.
Arka tarafta plakanın oradan da olabilir, sarkan eden soket varsa onları uygun yerlere sabitleyip izole etmek. Genelde bagaj havuz ışığı için yapılmış tesisat soketi boşta sallanıyor. Hindistan'da satılan modelde bagaj ışığı var, bizde yok.
Varyatör kısmında kayış ve baga yönünü kontrol ettirmek. Genelde baga yada kayış yönü hatalı montajlanıyor.
Kendiniz bu işlemleri yapmak istemezseniz bir tamirciye yada yetkili servise götürün. Parası mukabilinde bu işlemlerin yapılmasını istediğinizi söyleyin. Para vermediğinizde bu işler için uğraşmazlar. Ver 300-500 lira kafan rahat rahat pin motürüne.
Lastik havaları konusunda, ön konsol tarafında ideal hava basınç bilgileri var ancak bana göre bu hava basıncı düşük kalıyor. Önler 28, arkalar 32-33 şeklinde dolaşıyorum ben.