Ufak aletten pcx e geçtiysen ki pcx te ufak bir motosiklet alışman lazım. Ha 1/2 hafta sür yne vuruyorsan ciddi bir kordinasyon bozukluğun vardır..
Hocam sadece duran trafikte aralardan giderken oluyor motorun kendisini hiç vurmadım sadece ayna payını hesaplamakta zorluk çekiyorum bi tık normaldede zaten çoğu racing naked kullanan kişiler ayna kapatır aralara girerken haksız mıyım? Şayet bunda kapanmıyor.
normaldede zaten çoğu racing naked kullanan kişiler ayna kapatır aralara girerken haksız mıyım?
lane spilitting nedir ? Turkcesi yok mu bu terimin ?
Hızlı trafikte makas atmak. Apaçilik/Mallık yani
Valla ben hep arabaların arkasında bekleyen bir vatandaştım. Bir iki kere araçlar taciz ettiği için kırmızı ışıktayken iki ayağım açık emekleye emekleye iki motorluk koca alandan geçiyorum. Işık yeşile döndüğünde kendimi atacak şerit arıyorum. Sağ olsun genellikle platin sarısı mercedes şoförü ablalar şeride girmeme izin vermeyip kasıtlı olarak üstüme kırdı, o korku ve tecrübe bana yetti. Millet hareket halinde iki aracın arasından geçiyor. Allah akıl fikir versin, insanların kusursuz şoför olduğunu ve seni görüp bilinçli hareket edeceklerini düşünmenin sonu hastanede bitiyor arkadaşlar. Ben gibi senin de zamana ihtiyacın var dostum aralarda derelerde tecrübe kazanmaya çalışma derim.
Bence ortada ayna çizilmesinden daha büyük bir sorun var. Acilen eğitim alın ve trafiğe öyle çıkın.
O ayna kapatanlar idiot, onlara uymayın, onları örnek almayın. Onlar başka bir tür motorcu, yollarda onları görünce uzak duruyoruz.
Aynalar geçmiyorsa değiyorsa demek ki geçilecek yer değildir, geçmeye kalkışmayın.