- Motosikleti
- D400
sana yazdıgımı nereden cıkardın ki, bu kadar mı açsın baskasına atılan lafı üstüne alıp gerginlik cıkarmaya anlamadım.
bu konunun en başından beri tartışıyorum ben buradaki tiplerle.
Bırak danayı erkeç bile kesemeyeceğim bu sene.
Kesmeyin zaten, kısırlaştırın![]()
İyide erkeç zaten iğdiş edilmiş keçi, daha nesini keseceğiz?
Yok bizde yaşı dolmuş erkek keçiye erkeç diyorlar iğdiş filan değil yani hayvanbaktım iğdişede erkeç denebiliyormuş.
Avustralya da insan nedeniyle sayilari milyonlar olduğu söylenen kedileri zehirleme yoluna gitmiş.
Köpeklerden sonra sıra kedilere gelsin seven isteyen evinde beslesin
adam hem hayvan düşmanı hem espri yeteneği yok.
nasıl bir konuya dönüştü burası, iq seviyesi tek haneli insanlar yorumlar atıyor.
Hakli bile olsaniz sira kedilere de gelecek yazmanizin amacı ne ?
Milyonlarca kopeğin sokaklarda olmasindan mutlu olan bir insanın kişkırtma işine benziyor yazdığin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:37 ----------
Bana mi dedin ?
Arndiol; mantik safsatalarinin en güzide örneklerlerini veriyorsun.
Yazdığın herşey nerdeyse safsata.
Google, a mantık safsatalari yaz.Nelermiş oku, öğren.
Hayvan dusmani!
İq lari az !
Önce mülteci sorunu çözülsün!
...
Ehhh yaniii.
sana demedim de üstüne alındıgına göre sana demem gerektiğini düşünüyorsun içten içe ne oldugunun farkındasın.
yoksa alınmazdın değil mi?
Doğru
İq az ve hayvan dusmaniyim.
Arndiol, bak 2013 yilinda ne olmus.
https://www.bbc.com/turkce/haberler/2013/09/130919_romanya_kopek
Peki asıl komik olani farkettin mi ?
"Tahminlere göre Bükreş’te 64 bin sokak köpeği bulunuyor"
65 bin kopek nedir yahu.Adamlar 64 bin köpeği uyutmuş.
Bizde 65 bin kopek olsa şükür namazi kilariz be
23 cekimser oya karşilik 226 evet denmiş.Bunlarin hepsi hayvan düşmani, tıpkı
Avustralya ve zamaninda köpekleri temizleyen diğer batili ülkeler gibi.
Ama yamteroğlu dediği gibi, relaxx!
Biz bu şekilde devam edeceğiz.kesin.
Güzel kardeşim ben ülkede köpek sorunu yok demiyorum.
Ayrıca köpekler de uyutulmasın demiyorum; rehabilite olamayacak, ortalıgı gazlayan, saldırgan tavırlar sergileyen köpekler uyutulsun zaten.
bana avrupada şöyle burada böyle linki atmayın, her haltımız avrupa oldu da tek eksiğimiz bu konu da bunu mu örnek gösteriyorsunuz?
işinize geldiği şekilde ülke seçip örnekleyemezsiniz; hayvan hakları olsun insan hakları olsun farklı bakış açıları olan onlarca ülke var sonuçta.
sayfalardır tartışılan şu; zorunluluktan kaynaklı yapılması gereken birşeymiş gibi değil fantaziymiş gibi, haz alarak katliamı desteklenmesi.
ya da forumda bazı arkadaşların bu konuya araştırmalar yapıp paylaşımlar yapması ancak motosikelt konularında nedense hiçbir halt yapmayıp tüm güçlerini bu konuya yönlendirmesi problem.
Üslup önemli şey, sayfalardır birkaç kendini bilmez sanki onlar zeki de kalan herkes aptal gibi cümleler kuruyor.
Ülkenin problemlreini sıralarsan kusura bakmayın hayvan saldırısı en sonlarda yer alır.