2. El Cf Moto 250 SR

Merhaba arkadaşlar, bu ilandaki motorla ilgileniyorum, şuan ilan sahibiyle görüşmeler sürüyor. Anlaştığımızı varsayarsak sizlere sormak istiyorum.

https://shbd.io/s/vKUpaTSt

İlandaki motor alınır mı? Açamayanlar için: 2023 Model, 7500 km, koruma demiri üzerinde ve sağ elciğin ucunda çizikler var sürtünmeden kaynaklı. İlana bakmak isteyenler; İstanbul-Bahçelievler 130.000 ₺ fiyatlı olan Cf Moto 250 Sr ilanı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------

Hatırlatma.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Yani az km sonuçta ama motorun sadece 1 açısını göstermiş. Diğer açılarını da istemeni öneririm. İnternetten bakıp kronik arızalarına bakabilirsin, o kısımların fotoğraflarını özellikle isteyebilirsin.

Bir de herkesin garajı var da bi ben mi fakirim yahu? Her motor garajda düşüyor :)

Yarın canlı olarak görmeye gideceğim sadece manette ve koruma demirinde çizik var diyor, videosunu da attı hatta. Yarın nelere dikkat edeyim? Istedigim konuma getirecek görebilmem için.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
https://www.youtube.com/watch?v=AY0SA_f8fWg

Bu video güzel bir şekilde anlatıyor. Listesini çıkar yarın onlara bak istersen.

Arkadaşlar şasenin 2 farklı yerinde paslanma var. Bunu çözebilir miyim aldıktan sonra? Sizce ne yapmalıyım? Almalı mıyım?

İllaki şasede paslanma olmayan aynı marka model motosiklet vardır. Bence bu motosikleti almamalısın.

Dominarın şeklini beğenmiyor birçok insan. Ama şekline takılmayıp kullanan ve memnun olan birçok kişi var. Bir önceki alma dediğim yukarıdaki şasesi paslanmış olan motosiklete dair bir yorumdu. Aynı marka model başka bir motosiklet bakmak mantıklı olur. Yine Dominar 250 benim de alınabileceğini düşündüğüm bir motosiklettir. Umarım sorunsuz bir motosiklet alıp kullanabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar