- Konu Yazar
Öncelikle herkese iyi forumlar.Daha önce bir konu açıp suzuki gsx r 250 almak istediğimden bahsetmiştim ama hem çevremdeki konuştuğum motorcu abilerim hem de burada okuduklarımdan sonra 125 cc ve daha uygun bir motor ile başlamaya karar verdim.Çok hızlı gitsin diye bir olayım yok kriterim biraz şekilli bir şey olsun Japon olsun öğrenmesi kolay olsun.Araştırdığım kadarıyla honda cbr 125 r kriterlerime uygun aea da öğrenmek için çok uygun diyor videosunda.Eğer daha iyi önerileriniz varsa onlara da açığım.
Motordan önce ekipmanlarımı almak istiyorum.Zaten henüz ehliyetim yok bu yaz a2 alacağım o zamana kadar ekipmanlarımı tamamlarım.Ekipman konusunda pek bilgili
Değilim hangi tip motorsiklete hangi ekipman gider çok bilmiyorum.Genelde ss motorlarla devam etmek istiyorum önce cbr 125 sonrasında cbr 250,ninja 300 tarzı motorlar.Ekipman için aklımdaki
Bütçem 25 bin civarı(kask,mont,pantolon,eldiven,bot).Ekipmanları burada deneyip Fransadaki bir tanıdığım aracılığıyla oradan getirtmek istiyorum.Bu şekilde yaparsam aynı bütçeyle buradakine göre daha kaliteli ürünler alabilirim.Almışken iyi bir
Şeyler alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum önerebileceğiniz ekipmanlar var mı?
Motordan önce ekipmanlarımı almak istiyorum.Zaten henüz ehliyetim yok bu yaz a2 alacağım o zamana kadar ekipmanlarımı tamamlarım.Ekipman konusunda pek bilgili
Değilim hangi tip motorsiklete hangi ekipman gider çok bilmiyorum.Genelde ss motorlarla devam etmek istiyorum önce cbr 125 sonrasında cbr 250,ninja 300 tarzı motorlar.Ekipman için aklımdaki
Bütçem 25 bin civarı(kask,mont,pantolon,eldiven,bot).Ekipmanları burada deneyip Fransadaki bir tanıdığım aracılığıyla oradan getirtmek istiyorum.Bu şekilde yaparsam aynı bütçeyle buradakine göre daha kaliteli ürünler alabilirim.Almışken iyi bir
Şeyler alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum önerebileceğiniz ekipmanlar var mı?