Motor ışığı yandı

Herkese selam yolda rks sportini 110 ışık yaktı piston kurum baglamış temizledim buji yeniledim ateşleme yapıyor enjeksiyon püskürtme yapıyor sadece motor start vermiyor ne yapabilirim sanayide cihaza bağlanma sartı varmı yerim uzak bi operasyonla kendim halledebilrmiyim

Enjeksiyon püskürtme yapıyorsa marş dönüyor yani akü iyi , ateşleme de var yazmışsın akla sıkıştırma ile ilgili problem olabileceği geliyor , pistondaki kurumu nasıl temizledin ? silindir kapağını söktüysen sente yada subap ayarı biryerlerde yanlışlık olabilir..

Motosikleti
Ns200 15"
Spontini canı sıkıldığında arıza lambası yakan saçma sapan bir alet :), benimkide yakıyor ama umursamıyorum. Bahsedildiği gibi sentede veya kompresyonda bir problem olabilir.

Evet peki araba aküsü ile motoru vurdurabilirmiyim kuvvetli bir başlangıç istiyor gibi başka bi parçası yanmış olabilir mi

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------

Karbüratör parçaları fln

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Evet peki araba aküsü ile motoru vurdurabilirmiyim kuvvetli bir başlangıç istiyor gibi başka bi parçası yanmış olabilir mi

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------

Karbüratör parçaları fln

Araba aküsü ile marş vurabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar