26.Mayıs.2024 Trakya'da yine ayı gibi yemek yemeli turumuz.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Kırklareli Birtat köftecisi Trakya'nın en iyi köftecilerinden. Fırsat oldukça oraya da gidiyoruz hep. Tam karşısında Kırklareli müzesi var, motorları oraya parkediyoruz motorla gittiğimizde.

Benimde planım bu sekilde :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benimde planım bu sekilde :)

Önceden araştırın ama pazar günleri kapalı olabilir o köfteci. google haritalarda telefon numarası da yazıyor, ben olsam hafta içi bi arar pazar açık mısınız diye sorardım. Ramazanda tadilat yaptılar dükkanın dekorasyonunu yenilediler, çevre şehirlerden ve hatta istanbuldan köfte yemeye gelenler olduğu için artık pazar günleri de açık olabilirler. Umarım işleri büyütünce lezzet bozulmaz.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ülkedeki et fiyatlarinin artmasinin sebebi aha bu etsever motor ceteleridir. :queen:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ülkedeki et fiyatlarinin artmasinin sebebi aha bu etsever motor ceteleridir. :queen:

Bizim yediğimiz yerler İstanbul fiyatalarına göre ucuz kalıyor ama oralara yakınlarda yaşayanlar bu mekanlara istabuldan gelmeye başladılar fiyatlar yükseldi diye şikayet ediyordur.

Bana doktor yüksek kolesterol yüzünden uyardı, artık motor gezileri haricinde et yemiyorum. Pazar gününden sonra habire salata falan yemekten sürekli açım. :) Önümüzdeki haftasonu hangi kasabanın köftecisine gitsem diye plan yapmaya başladım. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar