İlk Motor Önerileri

Motosikleti
Honda Forza
Sıfır motorlarda bildiğimiz üzere rodaj gibi bir olay var ve motoru bilmeyen biri bu rodajı yapamaz. Elbette hızlı alışıp rodaja uygun sürenler vardır.
Haa ortalama başlangıç motorları 125cc civarında oluyor ben rodajına dikkat ederek süren pek görmedim bu motorlarda orası ayrı mesele. Şahsen ben de dikkat etmemiştim sıfır motor aldığım zaman.
Bence 2.el almak en mantıklısı mümkünse fazla km yapmamış ve en önemlisi parçası ucuz bir motor bulmak çok önemli. Benim ilk motorum svartpilen 250 idi ve ben bu olayı çok acı tecrübe ettim. Sırf yaşadığım kazanın bende yarattığı ekonomik çöküş yüzünden şuan sürdüğüm motorun kalitesini görüyorsunuz.
Ben yandım siz yanmayın çinli bile olsa parçası ucuz olan motor alın.
Ben düzgün sürüyorum, kaza yapmam vb demeyin yapıyorsunuz sonra işin içinden çıkılmıyor.

El kaldırmak istiyorum rodaja uygun süren konusunda. En azından bir kişi duydum diyebilirsiniz artık :)

1 ay sonra hortlatmış olduk ama kafamdaki modelleri bayilerle görüşerek, fiyatlara iyice bakarak 3'e düşürdüm.

Cf Moto 250nk
Bajaj Rs200
Bajaj Ns200 Ug

Sıfır olarak kredi çekip alacağım.

NS 200UG En mantıklı seçenek sanırım. Nk da güzel seçenek ama Çin mi Hint mi derseniz benim tercihim Hint malından yana olurdu.

ilk motor için dominar kulağa güzel gelse bile alınmaz çünkü aşırı ağır.tecrübe olmadığından baya bir yatar kalkar elemekle iyi ettiniz.açık ara alıcağınız ns200 en güzel acemilik motorudur.ben olsaydım az daha verir rs200 alırdım şahsen tipinden dolayı grenajlı olmasından dolayı.cfmoto bu dönem alınmaz fiyatları belli değil kim kime ne tutturursa.rs200 diyorum

Valla çin mallarına kesinlikle bulaşma. Millet bagajında süsü püsü ile dolanır, ben anaktar seti ile dolanıyorum. Git Honda dio vs al bak keyfine. Ucuz diye çin malı alırsın ve daha çok para harcarsın. Firmaların çoğu garantiden parça değistirmiyor. Değiştirse bile rezillik.

Qjmotor srk125s, mümkünse blue motorun piyasaya sunduğu ön arka absli model çok memnun edecektir. 100bine sıfır olmasa da sıfır ayarında rahatlıkla bulunabilir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi en son 100.000 de değilmiydi senin delikanlı, ne ara buralara geldi. Vakit ne çabuk geçmiş :).

O mesajı yazdığım 14 Nisan'dan bugüne 5000 daha arttırdım kilometreyi. Aşağıdaki resmi bugün İstanbul'dan İzmir'e dönerken çektim.

Merhaba, ben de bu konuyu çok düşündüm, en son NS200 UG ve Voge 125R arasında seçim yapmam gerekti, fiyat farkı nedeniyle Voge tercih ettim. Henüz teslim almadım fakat ay sonu teslim alacağım umarım. Eğer CC düşük gelmezse Voge'ye de bir bakın derim.

NS200 al geç.
İlk mesajında spor motor sevdiğini söylediğin için belirtiyorum. İlk motorunu super/sport alma. Hiç bir anlamı yok, eksisi bol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar