- Motosikleti
- Ns200 15"
Otostop çeken gençlere bir keresinde nah çekmiştim tepkileri çok güzel olmuştu :queen::queen::queen:, arabaya ve motosiklete yabancı olan kimseyi bindirmem. En fazla geçerken nah çekerim
l:.
Kadınsa al, erkekse alma bu kadar basit. Motosikletin arkasına her kim olursa olsun erkek artçı yakışmaz.
kadınlar çok mu masum da cinsiyetcilik yapıyorsun hocam.beni taciz etti dese, seni dinlemeden motorun egzosunu monte ederler.
direk almamak en güzel çözüm :queen:
ama şimdi doğruya doğru, ne kadar kuralcı olursak olalım bir kadın talep ederse hepimizin kafada Acaba lambası arıza lambası gibi yanıp söner.
Herkesin tavsiyesi için teşekkür ederim almamaya çalışacağım valla �� parada veriyor garibanlar 5 kisi goturdum getirdim hepsi 50 tl verdi 250 tl oldu 100 tl benzin attim 150 tl kaldi bana hepsi kendi istegiyle rizasiyla verdi ona sasirdim ben simdi korsan taksicilik mi yapmis oldum anlamadim
:queen::queen:Burada olması gereken şey otostopçu ablayı alıp depoya ters oturtmak.
Merhabalar daha önce soruldumu bilmiyorum sorulduysa kusura bakmayın yeniyim:rendeer:
Alanyada yaşıyorum ve alanyaya bildiğiniz üzere okumaya gelen çok öğrenci var geceleri ve geç saatlerde malum otobüs çıkmıyor duraklara falan bırakmıyor hatta durmuyorlar bende böyle otostop çeken öğrencileri görünce kıyamayıp onları motoruma alıyorum genelde tek kişi alıyorum 2 kişi almıyor benim motor (Rks Tnt 125 Pro) :rendeer: sizce otostop çekenleri motoruma almam doğru mu yoksa tehlikeli bir şey mi? kötü bir olay yaşayan oldu mu daha önce? tavsiyelerinizi bekliyorum![]()
Herkesin tavsiyesi için teşekkür ederim almamaya çalışacağım valla �� parada veriyor garibanlar 5 kisi goturdum getirdim hepsi 50 tl verdi 250 tl oldu 100 tl benzin attim 150 tl kaldi bana hepsi kendi istegiyle rizasiyla verdi ona sasirdim ben simdi korsan taksicilik mi yapmis oldum anlamadim