Otostop çekenleri motora bindirme hakkında

Motosikleti
Ns200 15"
Otostop çeken gençlere bir keresinde nah çekmiştim tepkileri çok güzel olmuştu :queen::queen::queen:, arabaya ve motosiklete yabancı olan kimseyi bindirmem. En fazla geçerken nah çekerim :pl:.

Motosikleti
DUKE 250
Kadınsa al, erkekse alma bu kadar basit. Motosikletin arkasına her kim olursa olsun erkek artçı yakışmaz.

kadınlar çok mu masum da cinsiyetcilik yapıyorsun hocam. :) beni taciz etti dese, seni dinlemeden motorun egzosunu monte ederler.

direk almamak en güzel çözüm :queen:

ama şimdi doğruya doğru, ne kadar kuralcı olursak olalım bir kadın talep ederse hepimizin kafada Acaba lambası arıza lambası gibi yanıp söner.

Motosikleti
D400
ama şimdi doğruya doğru, ne kadar kuralcı olursak olalım bir kadın talep ederse hepimizin kafada Acaba lambası arıza lambası gibi yanıp söner.

orası öyle tabi ki :) erkek kadar riskli olmasa da riskli ama.

en güzeli artçısız sürüş, ben mümkün seviye hanımı bile almıyorum :queen:

Eskiden İstanbul FSM'nin dibinde HGS yükleme noktaları vardı. Oradan HGS yükledim. Tam motora binecekken, genç bir arkadaş geldi yanıma."Birader beni karşıya geçirsene" dedi. Ben de "acemiyim biraderim kusura bakma" diyerek reddettim elemanı. Eskiden de almazdım, şimdi de almıyorum. Tavsiyem sizin de almamanız.

motorum bir mucize servisten çıktığında yolcu selesini söküp mono kapağı takacam.

Herkesin tavsiyesi için teşekkür ederim almamaya çalışacağım valla parada veriyor garibanlar 5 kisi goturdum getirdim hepsi 50 tl verdi 250 tl oldu 100 tl benzin attim 150 tl kaldi bana hepsi kendi istegiyle rizasiyla verdi ona sasirdim ben simdi korsan taksicilik mi yapmis oldum anlamadim

Herkesin tavsiyesi için teşekkür ederim almamaya çalışacağım valla �� parada veriyor garibanlar 5 kisi goturdum getirdim hepsi 50 tl verdi 250 tl oldu 100 tl benzin attim 150 tl kaldi bana hepsi kendi istegiyle rizasiyla verdi ona sasirdim ben simdi korsan taksicilik mi yapmis oldum anlamadim

Ya bırak bu işleri, gün gelir aldığının kat be kat fazlasını geri vermeye razı olursun.

Bu kadar ballı olsaydı çoktan kurmuşlardı düzeni, sana yedirmezlerdi bu ekmeği.

Bak işine, kim alırsa alsın sen uzak dur bu işlerden.....

Son düzenleme:
Ne otostop çekin, ne otostop çekeni alın

Yukarda da yazmışlar. Ülke manyak dolu artık, kimin ne çıkacağı belli değil.
Hadi diyelim manyak çıkmadı. Artçı olmak bile başlı başına sorun. Onun bi yanlışıyla kaza yapsanız vebali size kalır.

onu bunu geçtim motora binmemiş bir artçı kaza yaptırabilir.
hayati bir sorun olmadıkça almayın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Burada olması gereken şey otostopçu ablayı alıp depoya ters oturtmak.

Ben istanbulda yaşıyorum. 10 senedir motosiklet kullanıyorum. Bir kaç defa gençken yürümek zorunda kaldığım normalde yaya trafiğine kapalı uzun tünellerde arabalar beni aldı çıkışa kadar v.b bıraktılar. Ama tabi tipimiz temiz genç üniv öğrencisi. Birde ben otostop çekmedim. bırakayım mı teklifi kendisi geliyordu.

Bu olay üzerine ne zaman tünelde birini görsem çıkışa kadar v.b bırakmaya başladım. az buz değil çok insan gördüm yanlışlıkla oraya giren yada girmek zorunda kalan falan.

Bunu şey gibi düşünebiliriz yolda arıza yapmış bir motosiklet gördünüz veya benzin bitmiş bu kişiye yardım içinde mutlaka durursunuz değil mi? Sanırım ben kafamda sistem böyle işliyordu.

En son 4 sene önce yapmışımdır böyle bir şey. Ama bu uyuşturucu , terör muhabbetleri yada kaza durumunda başına dert almak. Yada kendi can güvenliğimiz(taksi olayı).
Yada belki hırsızlık bilemiyorum.

Şuan yaparmıyım bu ülke koşullarında yapmam. Bir dahada yapmam muhtemelen ama bu yaşın verdiği olgunlukla veya bilmem bişeylerle alakalı değil. Günümüz Türkiyesiyle alakalı benim gözümde.

Arabaya aynı şekilde bir dönem çok sık memlekete gidiyordum. Bla bla cardan ne kadar üniv öğrencisi varsa 2 veya üç yolcu almak üzere giderdim. Burda amaç paradan ziyade birilerine faydalı olmaktı. Makara muhabbet yol akıyordu. Hatta direksiyonu verdiklerim var.

İnterrail kafası yaşayan yoldan aldığım insanlar var. Hala görüştüğüm arada bir oturup sohbet ettiklerim var. Bu otostop ve yolcu paylaşım olaylarından şimdiye kadar zarar görmedim bilakis fayda gördüm.

Ama artık no.

Yine iç güdülerimi dinlerim koşul ve şartlara göre hareket ederim. Hiç bir zaman sabit fikirli olmadım. zor bir durumda uygun gördüğüm birilerini alabilirim. Ama %99 oranında hayır.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Merhabalar daha önce soruldumu bilmiyorum sorulduysa kusura bakmayın yeniyim :):rendeer:

Alanyada yaşıyorum ve alanyaya bildiğiniz üzere okumaya gelen çok öğrenci var geceleri ve geç saatlerde malum otobüs çıkmıyor duraklara falan bırakmıyor hatta durmuyorlar bende böyle otostop çeken öğrencileri görünce kıyamayıp onları motoruma alıyorum genelde tek kişi alıyorum 2 kişi almıyor benim motor (Rks Tnt 125 Pro) :rendeer: sizce otostop çekenleri motoruma almam doğru mu yoksa tehlikeli bir şey mi? kötü bir olay yaşayan oldu mu daha önce? tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Ya hocam bırak bu işleri :) Hem kıyamıyormuş hem de sığsa 2 artçı alacakmış :)

Herkesin tavsiyesi için teşekkür ederim almamaya çalışacağım valla �� parada veriyor garibanlar 5 kisi goturdum getirdim hepsi 50 tl verdi 250 tl oldu 100 tl benzin attim 150 tl kaldi bana hepsi kendi istegiyle rizasiyla verdi ona sasirdim ben simdi korsan taksicilik mi yapmis oldum anlamadim

Kıyamadığı adamdan bir de para alıyor yufka yürekli motorcumuz :)

Korsan motorculuğu bilmem de, yaptığın (tabii burada bizi trollemiyorsan) hem kendin hem artçı aldığın adam için tehlikeli ve yasal değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar