Bursa Çakarlı Sis Farı Montajı Yaptıracaklara Müjde Mağazamız Açıldı !

Dostlarım herkese merhaba, Bursa beşyol üzerinde, kent meydanından terminale giden istikamette mağazamızı açmış bulunuyoruz. Star Moto Motosiklet olarak kendi ürettiğimiz ledli marin tuş takımı ile, çakarlı sis farlarının montajı gerçekleştirmekteyiz. Toplamda 16 farklı sis farı modelimiz bulunuyor, bunun yanı sıra çakarlı F1 kedi gözü montajı sağlamaktayız. GP Kompozit, Turuncu Takip, Prosev, Scoyco, Motul, Venom, GOGO, JeiKai, NukroTech gibi firmalarında yetkili bayisiyiz. Onun yanı sıra kask, mont, eldiven gibi aklınıza gelebilecek tüm ekipmanlar mevcut. Adımıza ve bursa halkına hayırlı olmasını diliyoruz. Instagram üzerinden yapmış olduğumuz montaj videolarını paylaşmaktayız. Göz atmak isteyenler olursa ınstagram üzerinden ( starmotobursa ) hesabımıza göz gezdirebilirler. Forumdan gelecek arkadaşlara ise ekstra tüm ürünlerde %10 indirim sözü vermiş olalım, okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Konum Bilgisi için: Google Maps'e Star Moto Motosiklet yazmanız yeterlidir.

Mağazamızdan bazı fotoğraflar:

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazanç nasip etsin.

Çakarlı sis lambaları trafikte diğer sürücülerin dikkatini dağıtmaktadır.

En azından benim dikkatimi dağıtıyor ve rahatsız ediyor.

Hem ne işe yaradığını da anlamış değilim.

Arkanızdan bir, iki saniye de bir flaş patlamakta kime ne faydası varsa.

Ben yasaklanması taraftarıyım.

Motosikleti
DUKE 250

kullanan birisi değilim ama,
amaç görünürlüğü arttırmak fakat açısının iyi ayarlanması lazım,otomobille seyir halindeyken arkamdan gelen çakar lambalıların çoğuna küfür ediyorum.

amca yanlış düşünüyosun

Yanlış düşünüyorsunuz, çakar kişinin tercihinde dilerse düz şekildede kullanabilir. Farkındalığı artırmak için taktırıyor çoğu insan daha fazla gözükebilmek adına.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
kullanan birisi değilim ama,
amaç görünürlüğü arttırmak fakat açısının iyi ayarlanması lazım, otomobille seyir halindeyken arkamdan gelen çakar lambalıların çoğuna küfür ediyorum.

Geçmişte geçiş üstünlüğüne haiz, mavi-kırmızı tepe lambalı, sirenli araç kullanmış biri olarak ben hepsine küfür ediyorum.
"Şöfer" olduğum zamanlarda da arkamızdan edilen o küfrü hissedebiliyordum. :wiinkk:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçmişte geçiş üstünlüğüne haiz, mavi-kırmızı tepe lambalı, sirenli araç kullanmış biri olarak ben hepsine küfür ediyorum.
"Şöfer" olduğum zamanlarda da arkamızdan edilen o küfrü hissedebiliyordum. :wiinkk:

Benim xmax'da sisler çakarlıydı, öfte turunda Tomygun gıcık oluyordu onlara ama gündüz arabalar görmedim ddikleir için çakar modunda kullanıyordum, hava karardıktan sonra göz almasın diye çakarı kapatıp düz sarı modda kullanıyordum.
Şimdi vstrom'da da siz farı var yalnızca beyaz ve çakarı yok. Bunlara ilave iki tane de sarı sis farı niyetim var. gündüz çakar modda kullanırım arabalar görsün diye, gece sarı ışık yolu da güzel aydınlatıyor hem beyaz gibi göz almıyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çakarlı ön sis far ve F1 fren çakarı kadar dandik ürün yok. Sözüm konuyu açan arkadaşa ve espresso'ya değil ama trafikte arkamda aynadan görüş mesafemde çakarlı sislerle giden hemen hemen herkese kaza yaptırmak istiyorum. Sen görüneceksin, fark edileceksin diye neden benim gözlerimi kamaştırıp beni tehlikeye atıyorsun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

Benim xmax'da sisler çakarlıydı, köfte turunda Tomygun gıcık oluyordu onlara ama gündüz arabalar görmedim dedikleri için çakar modunda kullanıyordum, hava karardıktan sonra göz almasın diye çakarı kapatıp düz sarı modda kullanıyordum.

Abi yanlış anlama, senin sarılar da berbattı.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Benim xmax'da sisler çakarlıydı, öfte turunda Tomygun gıcık oluyordu onlara ama gündüz arabalar görmedim ddikleir için çakar modunda kullanıyordum, hava karardıktan sonra göz almasın diye çakarı kapatıp düz sarı modda kullanıyordum.
Şimdi vstrom'da da siz farı var yalnızca beyaz ve çakarı yok. Bunlara ilave iki tane de sarı sis farı niyetim var. gündüz çakar modda kullanırım arabalar görsün diye, gece sarı ışık yolu da güzel aydınlatıyor hem beyaz gibi göz almıyor.

Arabalar, marabalar her zaman, her koşulda görmezler. Tepe lambası yanan, üzerinde "TRAFİK POLİSİ" yazan devriye arabasını görmeyen arabacıya bizzat rastladım. Tepe lambasına güvenip erken fark etmesem, herif sağ kapıdan içeri girecekti. İnip sorduğumda "görmedim ağbi" demişti. Sonradan gördü tabi.:cherry:

Sizin düşündüğünüz gibi düşünsünler isterse disko topu taksınlar.
Fakat %98 "görün lan ben geliyorum" modunda olduğu için ben de otomatik olarak Can Yücel moduna geçiyorum. :wiinkk:

Motosikleti
Hero Dash 125
Espresso modüllü sis farı kullanıyorum. İstersem düz yakıyorum istersem çakarlı dolaşabiliyorum ancak bir de şöyle bir özellik eklettim.

Far modülü diyorlar sanırım. Selektör düğmesine bir defa bastığımda sis farları %100 güç ile 5-6 defa çakar yapıyor. Genelde yolda sisleri %30 güç ile düz yanar şekilde kullanıyorum. Bu özellik de görünürlük için iyi bir seçenek.

Sürekli çakar şeklinde gitmek yerine, fark edilmek istediğinde, bir tehlike sezdiğinde selektör tuşuna bir defa basabilir ve %100 güç ile 5-6 defa çakar yaptırabilirsin.

Sis farlarının markası Modimot (Cree) , Modülün markası Swork

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Espresso modüllü sis farı kullanıyorum. İstersem düz yakıyorum istersem çakarlı dolaşabiliyorum ancak bir de şöyle bir özellik eklettim.

Far modülü diyorlar sanırım. Selektör düğmesine bir defa bastığımda sis farları %100 güç ile 5-6 defa çakar yapıyor. Genelde yolda sisleri %30 güç ile düz yanar şekilde kullanıyorum. Bu özellik de görünürlük için iyi bir seçenek.

Sürekli çakar şeklinde gitmek yerine, fark edilmek istediğinde, bir tehlike sezdiğinde selektör tuşuna bir defa basabilir ve %100 güç ile 5-6 defa çakar yaptırabilirsin.

Sis farlarının markası Modimot (Cree) , Modülün markası Swork

Bu bilgi iyi oldu. istanbul'da bunları takan yer bulayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar