Sakar candır yaw. Benim Mandello videosunda da Sakar var ama öyle baştan sona iniş veya çıkış olarak çekmedim hiç, aklıma da gelmedi ama güzel olurmuş. Neyse konusu geçmişken reklamın iyisi kötüsü olmaz, 17:00'den itibaren ara ara Sakar'dan kesitler var.
https://www.youtube.com/watch?v=r1m44PtVLcw
Sakar'ın çıkışı motora biraz eziyet olsa da aslında bas çek çevir tarzı çok karmaşık virajlar bulunmuyor. Ancak inişte nerede olduğunu kestirmenin zor olduğu küt küt sert dönüşler var. Normalde Türkiye'de sinyalizasyon berbat olduğu için yoldaki viraj uyarıcı levhalara da pek bakmayınca acayip süpriz yapabiliyor. Bir de malum yokuş aşağı sürekli.
Bir de tabi fren tertibatının rengi burada biraz belli oluyor. Çelik hortum yoksa frenin saniye saniye ölüşünün izlenebileceği bir yer =))
Ya bir de Sakar daha meşhur ama ben Çine-Yatağan arası bölümü de çok seviyorum. Limit çok yukarıda öyle bir tehlikesi var, lan ne atsam zaten gidiyor diye diye 200+ sabit sağa sola fırlatıyor bulabilir insan kendini. O açıdan çok tehlikeli ama genelde bir yere gidilirken uğranan ve tekrarı yapılmayan bir geçiş olduğu için tatlı kıvamda bırakıyor insanlar.
Bir de Marmaris girişi var tabi. Orası da çok tatlış ve yine Sakar gibi frenin imanını gevretmeden gidilebiliyor.
Ayı gibi gezmişsiniz yine özendik yine küfrettik =)