(yeni)2007 Kawasaki z750

kankamdır diye demiyom ama reklamı sevmez...Bayilik almak için ve diğer detaylar için ne kadar para ve özveri harcadığını bilseniz şaşarsınız...Rakamlar inanılmaz...yatırım yapıyor bu markaya...

Şu an İzmirde...9 Eylüle kayıt oldu...2.üniversite...1.yetmedi can sıkıntısına 9 eylüle kayıt oldu...ulan güya bugün burdaydı ha...

Armutlar Buzhanede donmadan geal kankaaaaaaa........:queen: :p :rendeer:
mete_han siteyi sıradan geçirmişsin, yarısını sobeleyip kanki yapmışsın sende ha. nedir ulan bu sen ve senin kankilerinden çektiğimiz :p

mete_han siteyi sıradan geçirmişsin, yarısını sobeleyip kanki yapmışsın sende ha. nedir ulan bu sen ve senin kankilerinden çektiğimiz :p

:p :cherry:

Ankaranın gülü senin ne faydanı gördük...Bu kanki başka kanki...Kawasaki Bayisi daha ne olsun...Çok düzgün biridir...bak sitede reklam bile yapmaz...2.el racingde satar...ama gel benden alın falan demez...Yüzmilyarları bağlamış dükkana abisiyle...yakında resmi bayi olacak...Z moto linklerinde görürsün...yani demek istediğim arkadaşımız olur zengindir ama insanlara yukarıdan bakmaz...ve bana dediği şey şudur...

"Mete Han abi beğendiğin bir motor varsa gel al ...tek ricam bir çayımı iç..."

böyle bir adamdır...şimdi ben salakmıyım...suistimal edemem mi ssence...kanka ayağına bir ER 5 istesem ticari kar gütmeksizin verir...Parasını eninde sonunda öderim...Ama adam abi istersen 50-50...istersen 100-100 öde istersen hiç ödeme diyor...bunu diyen birini tanımak ne kadar güzel bişeydir ya...bu sevgiye nail olmak ne güzel bişeydir...

Ben senin gibi gariban kankayı ne yapayım...:queen: :p :queen: :p

hem senide sitenin tozlu veritabanından kurtardık işte...seni topluma :mrgreen: pardon foruma kazandırdık...Yönetimden prim falanda almıyoruz...hatta tu kaka üye yaparlar beni bu modlar...

art_18382_2_01.jpg

art_18382_2_02.jpg

art_18382_2_03.jpg

art_18382_2_04.jpg

çok fazla bi motor ama yüksek süratlerde çok tedirgin edio rüzgar çok çırpıo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok deli bir makina tipi var yaaaa hasta oldum...

naked de tek harika bir makine. sınıfında düşünmeden alınabilecek bir motor.

(tabi zevkler ve renkler her zamanki gibi farklı olabilir...)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yok abisi ben devirli makinaları sevmiyorum kendini yırtmadan gidicek bi motosiklet tork la yürüycek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar