Çalıntı Daelim S2 250 gümüş

Dün evin önünden Daelim S2 250 scooter motorum çalındı. Plaka 34 TD 2945 Arkadaşlar görür veya bir şekilde haberiniz olurda bilgilendirirseniz sevinirim.Gümüş renk.

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bulunur. Hırsızlık yapan insanın vicdanı yok, vicdansız yaratılmış diye düşünürüm hep.

Geçmiş olsun birader, bulunur umarım tez zamanda. Hep dediğim gibi, sallandıracaksın bunların iki üç tanesini Taksim meydanında, Kızılayın göbeğinde, bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı?

Geçmiş olsun arkadas, cok uzucu bır durum. Umarım yoklugunu cok hıssetmeden yerını doldurabılırsın... :pale:

YA BU HABERLER ÇOĞALDI korkuyorum benim kara kıza bişey olacak diye hoş garajda ama bu adiler niyeti bozdu allah tan inşallah bulursun kardeşim ne diyeyim ramazan ramazan günaha sokacak beni bunlar inşallah bulursun

geçmiş olsun aynı şeyi diliyorum umarım en kısa zamanda bulunur.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
YA BU HABERLER ÇOĞALDI korkuyorum benim kara kıza bişey olacak diye hoş garajda ama bu adiler niyeti bozdu allah tan inşallah bulursun kardeşim ne diyeyim ramazan ramazan günaha sokacak beni bunlar inşallah bulursun

Benim karakız da geçen bayram çalınmışştı hala yok.............:salut: :salut: :salut:

Çok teşekkürler ...hala bir haber yok bakalım bulabilecekmiyiz.::saad:: Disk kilidi vardı ama adamlar yüklenip gidiyorlarmış.Kendi imkanlarımızla bişeyler yapmaya çalışıyoruz da çok zor diyor herkes hele hele İstanbul'da.
st_ erdogan aynen katılıyorum düşüncelerine ::angry2:: ::ranntign

Geçmiş olsun; inşAllah bulunur.

Kanunların yada kanun uygulamaların yeterli değilse caydırıcılık beklemek hayal olur. O zamanda herkes kendi kanunlarını uygulamayı ister. Hiç kimsede hukukdan bahsetmeye hak bulamaz kendinde..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok teşekkürler ...hala bir haber yok bakalım bulabilecekmiyiz.::saad:: Disk kilidi vardı ama adamlar yüklenip gidiyorlarmış.Kendi imkanlarımızla bişeyler yapmaya çalışıyoruz da çok zor diyor herkes hele hele İstanbul'da.
st_ erdogan aynen katılıyorum düşüncelerine ::angry2:: ::ranntign

şşşştttt şiddet yok...Şimdi bazı arkadaşlar eğitimden falan bahseder hırsızları eğitmek falan......aman gözünüzü seveyim duymasınlar......

:pale: çok üzüldüm....zorluklarla para biriktirip bi sürü uğraşıp alıyor bazı arkadaşlar bu makinaları..nasıl iştir anlamıyorum...ne yapmak lazım,disk kilidide işe yaramıyosa...hep bu paranoyaylamı yaşıycaz...
çok geçmiş olsun...ne diyim:salut:

geçmiş olsun,dışarda bırakmamak lazım işde:pr: motorcunun garajı olmalı yoksa işde hırsıza davetiye çıkarıyoruz böyle:pale: motorcularında en büyük sorunu yer sorunu:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar