evet ace pro'da da intercom desteği var doğrudur.
çinli interkomlarla da bağlantı yapılabiliyor mu?
evet ace pro'da da intercom desteği var doğrudur.
çinli interkomlarla da bağlantı yapılabiliyor mu?
Ben de osmo 3 kullanıyorum. Diğerlerini kullanmadığımdan kıyas yorumu yapamayacağım. Ama osmo 3 için memnun olmadığım kısmı belirteyim. Kamerayı çenede kullandığım durumda; odağını geniş yaptığımda (9 mm) dikiz aynalarımın teki görüntüye giriyor. Ultra geniş (7 mm) yaptığımda iki aynada kadraja dahil oluyor fakat, kadraj kenarlarındaki kısımda kırılma ve bükülmeler oluyor. Ayrıca ultra genişteki kayıtlarda 20-30 metre ilerideki araçlar çok küçük kalıyor kayıtta ve o mesafedeki olayı net bir şekilde göremiyorsunuz. Kamerayı almadan önce EIS kullanan cihazlarda benzer sorunlar olduğundan bahsetmişlerdi. Aslında gyro içeren bir model almak istemiştim ama bulamamıştım kafama göre o dönemde.
Bu saydığım sorunların belki ayarlarla yapılan çözümü vardır ve ben bilmiyor da olabilirim, bu konuya çok hakim değilim. Bilen arkadaşlar beni de aydınlatırsa sevinirim.
Ayrıca ben de bir soru sorayım. Video düzenlemede kullandığınız ve önerdiğiniz program nedir?
dediklerinize katılıyorum ancak mic kullanımı için adaptör ihtiyacı sadece ace pro'da var gibi bahsetmişsiniz. tüm cihazlarda aynı şekildedir bu, adaptörsüz mikrofon kullanamazsınız. type-c'den 3.5mm çevirici bile alsanız TRS ve TRRS çevirici şart oluyor. goprolarda hele media mod şart.
ben dji osmo action 3 kullanıyorum, type-c destekli herhangi bir kablosuz yaka mikrofonu iş görür. amazondan boya by-v20 aldım ancak henüz kask performansını test edemedim çünkü kendi çerçevesiyle kullanıldığı zaman type-c dirsek aparatı gerekiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
DJI osmo action 4 ile birlikte intercom bağlantısı desteği geldi bu arada.
bu arada gopro 12 haricinde önermiyorum, 9-10 ve 11 serilerinde rastgele kapanma ve ısınma problemi mevcut. iki tane hero 9 kullandım ikisi de aynı şekildeydi ve gına getirdi. 12'de bi tık daha iyileştirmişler sanırım ama dji action 4 hızlı şarj ve sensör büyüklüğü ile onu da tokatlıyor.
Dji osmo action 4ü interkom nasıl bağlıyoruz hocam?
genelde arka selenin arkasına koyuyorlar egzoz sesi için kablosuz önerebileceğim rode wireless go 2 varben şimdilik konuşma için değil de egzoz sesini alabilmek için kablosuz bir tane arıyorum.
Boya marka olanlar iş görür mü? üzerine bi de tüylü şeyden geçirsem?
abi çok be, yorar bizi. belki ileride ama...genelde arka selenin arkasına koyuyorlar egzoz sesi için kablosuz önerebileceğim rode wireless go 2 var
Mikrofon modeli veya linki var mıdır ?Ben de dji osmo action 3 aldım yeni 150 tl'lik direk type-c mikrofon taktım şu şekil ses alıyorum örnek olması açısından paylaşıyorum