- Konu Yazar
Selamunaleyküm kıymetli forumdaşlar. Sekiz senelik motosiklet kullanımına verilen bir aranın ardından tekrar geldim, ama motosikletsiz. Motora ara versem de ara sıra siteye uğrayıp takip ediyordum. Nasip olursa gene bir motosiklet alacağım. Eee, yaş kemale erdi, artık hoplayıp zıplamaya değil, efendi efendi binmeye, arasıra çevre illere gezilere, yaylalara, kırlara çıkıp sitres atmaya motor alayım diyorum. Ama seçenek o kadar çokki
... 125-150-200-250 cc, eli yüzü düzgün, temiz kullanılmış, bakımları düzenli yapılmış ikinci el bi skutır düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
Yamaha, Honda, Kymco, TVS, Hero marka model tavsiyelerinize ve neden olduğu hakkındaki görüşlerinize aşırı ihtiyacım var. Seçenek çok, kafa karışık

... Şehiriçi, şehirler arası 150-200 km geziler, arasıra dağbayır(Off-road değil) gezmek için. Hepinizin tekeri siz bassın, iyi forumlar dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
Bu arada, boy 1.67 cm, kilo 90.Motosiklet tavsiye ederken bu kriterleri unutmayalım lütfen

.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
Yamaha, Honda, Kymco, TVS, Hero marka model tavsiyelerinize ve neden olduğu hakkındaki görüşlerinize aşırı ihtiyacım var. Seçenek çok, kafa karışık
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
Bu arada, boy 1.67 cm, kilo 90.Motosiklet tavsiye ederken bu kriterleri unutmayalım lütfen