Scooter lastik tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar ben moto kuryeyim. Malum yaz geliyor lastik arayışına girdim. 90-90-12 ve 3.50-10 lastik alacağım. Ancak yol tutuşu yağmurda ve kuru zeminde özellikle çok sıcak 30-35 derece üstü havalarda bile kötü asfaltta tutuşu bozmayacak bir lastik arıyorum.
Pirelli angel scooter a baktım ama pek bir yorum bulamadım. Bu lastik nasıldır? Veya başka tavsiyeleriniz var mı?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Pirelli Angel scooter kullanmadım ama hakkında çok olumlu şeyler duydum.

xmax'da michelin city grip ve michelin city grip 2 kullandım, city grip 2 önceki modeline göre çok farketmişti, acayip güven vermişti.

Bu city grip kışlık lastik değil mi ve yazın kullanmanın ne gibi olumsuz etkileri olur

Motosikleti
Hero Dash 125
Pirelli Angel Scooter güzeldir ancak o kadar para verilir mi kuryelik yapılacak motosikletin lastiğine bilemiyorum. Anlaş SC360 alırdım ben senin yerinde olsam.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
1 yıldır kullanıyorum. Sıcak-soğuk, ıslak-kuru gayet iyi. Yalnız, kurye motoru için kullanırmıydım bilemem.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu city grip kışlık lastik değil mi ve yazın kullanmanın ne gibi olumsuz etkileri olur

Kışlık değil michelin'in 4 mevsim lastiği. Yaz kış kullandım çok memnun kaldım. Anlas markasının winter grip adında bir lastiği var o kışlık, onunla arışıyor ismi bazen.

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
Kışın kullanacaksan anlas winter grip2 ,yazın kullanacaksan anlas sc360 senin ilacın bunlar bu ölçülerde daha kaliteli lastik yok.(ölçüleri uysaydı michelin city grip tavsiye ederdim.)
+olarak istanbulda çoğu kurye arkadaş yaz-kış anlas wintergrip2 kullanıyor sök tak yapıp değiştirmek yerine biraz daha ekleyip sıfırını takıyorlar çünkü lastik ciddi anlamda yol tutuyor.

Şimdi şöyle söyleyim günde 14-15 saat motorun üzerindeyim kurye motoru için alınır mı derken zaten bunun için kaliteli lastik istiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------

1 yıldır kullanıyorum. Sıcak-soğuk, ıslak-kuru gayet iyi. Yalnız, kurye motoru için kullanırmıydım bilemem.
Hocam asıl bence onun için alınır günde 14-15 saat motor üzerindeyim

Bende hero dash var bahsettiğin lastik ebatlarında. Pirelli angel scooter kullanıyorum. Bundan önce ilk nmaximde city grip 2 kullanmıştım memnundum. Sonrasında yine sıfır nmax aldım pirelli angel scooter aldım çok çok iyi bir lastik (keza hero dashta da memnunum kuruda çok iyi ıslaktada da iyi şuanlık yeni diye ) onun dışında bahsettiğin ebatlarda city grip yok. Michelin s1 var. O da 4 mevsim kaliteli lastikte pirelli angel scooterin yarı performansını alırsın. Anlas tournee var o da güzel lastik ama ömrü kısa vs vs. Yine en karlısı ve en iyisi angel scooter

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar