400.000 TL Civarı Motosiklet Önerisi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tech Max ve Crf diyerek hepimizi ters köşeye yatırdın. Ne diyelim, hayırlı olsun şimdiden. Seneye "600.000 TL civarı motosiklet önerisi" diye konu açtığında sana Mondial Superboy önereceğiz.

Yol yapacaksaniz, sehir disi tura cikacaksaniz nc750s e bi bakin derim. 300-350 arasi tertemiz az kilomtreli yuksek model alabilirsiniz. One bi tur cami, arkaya sirt dayamali bir canta ile hem artci, hem siz 10 numara yol yapabilirsiniz.

nc750x gibi karaborsa olmadigi icin fiyatlar uygun, underrated bir arkadas nc750s

Motosikleti
Dominar 250
sen yengeyi crf'ye bindir, seni boşamazsa bi şey bilmiyom ben de

Valla şimdilik şikayet etmedi ama 1-2 saat binmedik motora, 1-2 saat binince motoru yasaklar bana diye korkuyorum. :/

Tech Max ve Crf diyerek hepimizi ters köşeye yatırdın. Ne diyelim, hayırlı olsun şimdiden. Seneye "600.000 TL civarı motosiklet önerisi" diye konu açtığında sana Mondial Superboy önereceğiz.

Abi yüreğimde yatan aslan Africa Twin, seneye piyasa uçmazsa(lol) ve 600k param olursa direkt Africa Twin, ondan sonrası benim için şımarıklık.

Superboy'u yedirtmeyiz ayrıca, hepimizin içinde birer apaçi yatıyor. Tel jantlarına neon ışık takmayak mı?

Motosikleti
Dominar 250
Selam tekrardan, ters köşe yapmaya geldim.

Çok çok uyguna Cf Moto 650MT aldım, çok uyguna gelmiş olmasa Çinli almazdım ama alete biner binmez aşk yaşadık accık. :joker: Nk250 falan binmiş eh işte olmuştum ama bu modelin hissiyatı cidden Çinli değil, grenaj kalitesi ve hissiyatı bugüne kadar denediğim Çinlilerden bi tık üstte bence.

n3kd5a4.jpg

Foti dandikliği için özür dilerim. :)

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Selam tekrardan, ters köşe yapmaya geldim.

Çok çok uyguna Cf Moto 650MT aldım, çok uyguna gelmiş olmasa Çinli almazdım ama alete biner binmez aşk yaşadık accık. :joker: Nk250 falan binmiş eh işte olmuştum ama bu modelin hissiyatı cidden Çinli değil, grenaj kalitesi ve hissiyatı bugüne kadar denediğim Çinlilerden bi tık üstte bence.

https://i.hizliresim.com/n3kd5a4.jpg

Foti dandikliği için özür dilerim. :)

Ortalık karaborsa kaynarken düşünmüştüm ben de bunu.. Çantalı pazarlamasalar bence daha çok alıcısı olurdu (yan çantalı çantalı halini hiç beğenmiyorum)

Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın

Motosikleti
Dominar 250
Ortalık karaborsa kaynarken düşünmüştüm ben de bunu.. Çantalı pazarlamasalar bence daha çok alıcısı olurdu (yan çantalı çantalı halini hiç beğenmiyorum)

Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın

Teşekkür ederim hocam, bunun keyfine bir varayım nasipse sonraki hedef VStrom800De modeli, çok içim gitti ama bütçe yetmedi ne yazık ki düğün telaşesi falan derken. :) Siz de güle güle sürün, bol bol gezin, tekerinize taş değmesin, düz bassın hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar