- Konu Yazar
Merhaba,
Yakıt tüketiminin basmayınca aşağı yukarı tüm modellerde benzer seviyede olduğunu görüyoruz.
Hava sürtünmesi hızın karesi ile orantılı olduğu için yüksek hızlarda yakıt tüketimlerimiz birden istemediğimiz seviyelere çıkıyor.
En verimli motosikleti, standart karşılaştırmayı bulmak için aşağıdaki hızlarda sabit gittiğinizde kaç lt yaktığınızı yazar mısınız ?
Uzun cam için 0,1 lt, yan çanta için 0,1 lt artçılı kullanım için 0,1 lt eksik yazın ki değerler standart bir karşılaştırma olsun.
**Örneğin uzun camlı 4.3 Lt ise o 4.2 Lt'dir.
**Örneğin uzun camlı, yan çantalı, artçılı 5,2 ise o 4,9'dur.
150km sabit hızla giderken düz yolda ortalama kaç lt yakıyorsunuz ?
130km sabit hızla giderken düz yolda ortalama kaç lt yakıyorsunuz ?
110km sabit hızla giderken düz yolda ortalama kaç lt yakıyorsunuz ?
Ben 150km sabit hızda giderken en az yakan adventure/touring motoru çok merak ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Konuyu gözükmesi için yakıt başlığından buraya taşıdım.
Yakıt tüketiminin basmayınca aşağı yukarı tüm modellerde benzer seviyede olduğunu görüyoruz.
Hava sürtünmesi hızın karesi ile orantılı olduğu için yüksek hızlarda yakıt tüketimlerimiz birden istemediğimiz seviyelere çıkıyor.
En verimli motosikleti, standart karşılaştırmayı bulmak için aşağıdaki hızlarda sabit gittiğinizde kaç lt yaktığınızı yazar mısınız ?
Uzun cam için 0,1 lt, yan çanta için 0,1 lt artçılı kullanım için 0,1 lt eksik yazın ki değerler standart bir karşılaştırma olsun.
**Örneğin uzun camlı 4.3 Lt ise o 4.2 Lt'dir.
**Örneğin uzun camlı, yan çantalı, artçılı 5,2 ise o 4,9'dur.
150km sabit hızla giderken düz yolda ortalama kaç lt yakıyorsunuz ?
130km sabit hızla giderken düz yolda ortalama kaç lt yakıyorsunuz ?
110km sabit hızla giderken düz yolda ortalama kaç lt yakıyorsunuz ?
Ben 150km sabit hızda giderken en az yakan adventure/touring motoru çok merak ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Konuyu gözükmesi için yakıt başlığından buraya taşıdım.