motosiklet marşı takılı kalıyor çat sesi gelior

Hayırlı bayramlar arkadaşlar motosiklet buji kablosu takılıyken marşa basınca takılı kalıyor ve çat sesi geliyor Ve kablo takılı değilkende az gaz verincede takılı kalıyor nadiren olsada bazen motor çalışıyor sorun ne olabilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------

bazen bu şekilde çalışıyor ama çalışırkende motor çok ısınıyor

https://www.youtube.com/shorts/oZ1iFf_pjlM

Son düzenleme:
Hayırlı bayramlar arkadaşlar motosiklet buji kablosu takılıyken marşa basınca takılı kalıyor ve çat sesi geliyor Ve kablo takılı değilkende az gaz verincede takılı kalıyor nadiren olsada bazen motor çalışıyor sorun ne olabilirhttps://www.youtube.com/watch?v=VzbCcW4dTeI

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------

bazen bu şekilde çalışıyor ama çalışırkende motor çok ısınıyor

https://www.youtube.com/shorts/oZ1iFf_pjlM

Marş rolesine şase yaptırıp çalıştırmayı dene reis çalışırsa role bozuk gene çalışmıyorsa akü değerini ölç gene çalışmıyorsa pipoyu çıkart ateşleme var mı bak varsa pipoda arıza olabilir

hocam hepsini denedim ateşleme var akü araba aküsünden takviyeli tesisattan olabilirmi yoksa mekanikmidir

Motosikleti
Ns200 15"
Avans ayarı kaçmış gibi davranıyor, yani olması gereken yerden farklı bir yerde ateşleme yapıyor gibi ama elektronik ateşlemedede bu pek mümkün bir şey değil, Bujiyi değiştirip denediniz mi? Bu arada araba aküleri 12 volttur istediğiniz gibi takviye yapabilirsiniz yeterki 2 tane 12 voltluk aküyü seri bağlamayın.

Hocam motor bazen çalışıyor ama sorunu çözemedim gitti tesisattan böyle birşey yapabilirim veya karbüratörden

Hocam motor bazen çalışıyor ama sorunu çözemedim gitti tesisattan böyle birşey yapabilirim veya karbüratörden

Bazen çalışıyor diyorsun çalıştığı zaman gaz tepkimesi nasıl gaz verdiğinde boğularak alır ilk başta ısınınca düzelir eğer ısınınca guzel gaz yerse bi 10 15 dakika sür motor şarj etsin ertesi gün tek marsta alması lazım karbüratörü oynamadıysan eğer eğer gene videodaki gibi yapıyorsa konjektor şarj etmiyordur

Motosikleti
Ktm 1290 sas
Bence sorun akü veya konjektör değil. Sanki ateşleme yanlış zamanda oluyor gibi, ecu ile ilgili bir arıza olabilir mi?

Son düzenleme:
Hocam araba aküsü ile çalıştırıp aküyü söktüm çalışıyordu konjektör sağlam

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

Ateşleme ile ilgili gibi ama çalışırkende sorun olmuyor

Hocam araba aküsü ile çalıştırıp aküyü söktüm çalışıyordu konjektör sağlam

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

Ateşleme ile ilgili gibi ama çalışırkende sorun olmuyor

Sorunun ateşleme ile ilgili değil akün şarj etmiyor tam veya sen tam sorunu anlatamadın yada biz anlamadık attığın videoda sorunun aküden kaynaklı olduğu görülüyor başıma geldi bir arkadaşımın da başına geldi şuan yamaha servisinde yapılıyor motor şarj etmiyor o da attığın videodaki gibiydi böyle çalışacak çalışmayacak isteksiz gibiydi sorun konjektör ile sargıdan çıktı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar