Selam ahali. Öneride bulunan arkadaşlarım için çok teşekkür ederim.
Mevzu bahis motorların çoğunu arkadaşların eşinden dostundan deneyebildim. Tiger 660 Sports deneyemedim, o da aklımda kalmadı zaten. Tiger'ı çok beğendim ancak nedense ısınamadım. Suzuki'de hem V-Strom 650 hem de 800DE deneyebildim, ikisini de çok sevdim, şanzımana gene aşık olduk.
Aklımda en kalan motor Tenere700 oldu, boyum kısa gelir sanmıştım(179, yalnız iç bacak boyum kısa accık, üst gövdem daha uzun). Fakat hiç öyle olmadı, çok süremedim ama hanım arkadayken veya arazideyken kolayca evirip çevirebileceğimi düşünüyorum, ayaklarımın taban ortasından uca kadar yere değiyor, olmadı alçak sele takarım diye düşündüm ki fiyatını görene kadar. Aklımda kalacak kendisi zira şu anda krediler de bu haldeyken giremeyeceğim ağırlığının altına, artık başka zamanlara kaldı.
Onu mu alsam bunu mu alsam diye düşünürken iki sebepten dolayı listedeki motorlardan vazgeçtim. Tüm parayı motosiklete yatırmakı istemiyorum, hanımın full ekipmana ihtiyacı var, benim de epey eksiğim var, naked makinayı yalnız kullanırken önemsemiyordum ama yanlış yapıyormuşum, full ekipman alacağım, mecburen bütçe düşüyor.
İki yol var.
Yamaha bayi fiyatının belli olmadığını söylediği için Tech Max 300 bilgisi alamadım ama adımı yazdırdım bayiye, tanıdık zaten, düşünecek de çok zaman olacağı için listeme aldım.
Diğeri de çok sürpriz oldu, Crf250Rally. Ik mık etmiştim ama evet konforsuz olmasına rağmen genciz, sorunsuz motor, uzun yol da yaparız, köy köy de gezeriz, kamp da yaparız diyorum, hanımla birlikte bindik, konfor yoktu ama motor aşkına üstesinden gelinmeyecek şey değil. Muhtemelen Tech Max 300'de karar kılacağız ama Crf olursa da şaşırmam, çünkü birlikte sürerken en keyif aldığım motorlardan oldu, çok hafif, evirip çevirmesi çok basit ve motoru da gayet güzel, yeterli geldi. Yüksek hız seven insanlar da değiliz, zaten kurallar çerçevesinde sürüyoruz.
Hülasa böyle. Umarım motoru alınca boydan foti de atıcam buraya. :queen: