Merhaba
Arka fren sorunu yaşayan varmı. Frene basıyorum doğru düzgün yavaşlatmıyor. İyi tutması için biraz daha bastırıyorum fren abs devreye giriyor oda Allaha emanat doğru düzgün tutmuyor. Abs iyice abandıktan sonra devreye giriyor rodajda böyle değildi erken devreye giriyordu ama yine beklenen düzeyde fren yapmıyordu. Servise götürdüm normal dedi ama başından savdı bunlar böyle vs dedi. böyle bir sorunla karşılaşan var mı ebc marka balata taksam düzelir mi yoksa fren merkezi tırt mı
tabiki sadece arka freni kullanmıyorum. Böyle bir sorunla karşılaştıysanız paylaşım yapın. Yoksa konuyu değiştirmeyin.
tabiki sadece arka freni kullanmıyorum. Böyle bir sorunla karşılaştıysanız paylaşım yapın. Yoksa konuyu değiştirmeyin.
Akü kutup başını marş motoru ve otomatiği somunlarını kontrol edin hala düzelme yok ise iyi bir akü alın yolunuza bakın. Aküleri iyi değil havalar da soğuk hepten sıkıntı yaratıyor.Motorum keyfine göre marş almama sorunu yaşatıyor. Gaz vermeden çalışmıyor kesinlikle. Nadiren de olsa tekte çalışıyor. Bunun sorunu ne olabilir sebebi nedir neyine baktırmam gerekiyor. Servis hiçbir şey bulamadığını söylüyor. Düzelttik dediler bir kere servis kapısında yine aynı sorunu verdi usta ile göz göze geldik. Anlayamadım dedi saldı geçti.. Yardımcı olabilecek var mı en azından sebebini öğrenmelik. Şimdiden teşekkürler