Montajladığım karikatür nasıl bir etki yaptıysa ilk okul travmaların depreşmiş
Daha özgün olmaya çalış cahiloviç,
ve daha uzakta çok uzakta oynaş..
karkikaturune gul gul öldük :d
Moralin bozulmasin diye bisey demedim,montajlama hevesini kirmayim dedim.
Tum samimiyetimle soyluyorum,seni takdir ettigim bir konu var.
Çok dayaniklisin.
Genelde tokatlayip bıraktigim adamlar bu durumu hazmedemiyor ve kufur,hakaret etmeye basliyorlar.
Sende onu gormedim.
Afferin valla,tebrikler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------
Altı üstü dandik ithalatçıların getirdiği dandik çinli marka için değer mi birbirinizi kırdığınız.
Yok neymiş honda lisansı ile üretim yapıyormuş. Honda lisansı da olsa honda ile aynı kalitede üretim yapabileceklerine inanıyor musunuz? Hadi yaptılar diyelim bu devirde bu da mümkün ama o zaman maliyet honda kadar olur en az (belki geçer bile) o zaman honda'dan ucuza satabilecekler mi? Hadi çindeki üretici yaptı bir mucize hondan ile aynı kalitede aynısını üretti diyelim, burada onu ithal eden, servisini veren honda kalitesinde servis verebiliyor mu?
Motor alırken yalnızca bir kaç yüz kilo demire para vermiyoruz, 3-5 yıl sonra da bir sorun çıkarsa düzgün bir serviste en azından parasını verip sorunu halledebiliriz rahatlığı için honda markasına fazladan para veriyoruz. dandik çinli markaların servislerine laf anlatamayız en azından honda servisleri konuya teknik anlamda daha iyidir deyip ekstra para veriyoruz.
Espresso,
Ben aslinda bir yanlisi duzeltmeye calistim.
Bu ibibik Selcuk bir video yapmis.ve video basligi aynen su "honda buna nasil izin verdi!"
Bak bak bakkkk.Burdaki sinsilik su,bunu izleyen amator motorcular aaaa harbiden honda nin aynisi,bakkk anlasma bitmis o yuzden izin vermisler ya" diyip dandik bir cinli motor almasinlar diye tum cabam.
Bak mesela sodurlu88 kandirilmis bir cocuk,kotu niyetli oldugunu sanmiyorum.