hayır nabacaksınız gidip onu anlamadım nk250 mi göreceksiniz dominarmı pulsarmı görüceksiniz ? bunları görmeye 250 300 lira para + yolmu verceksiniz ? istanbulmotosiklet fuarının HİÇ BİR ÖZELLİĞİ KALMAMIŞTIR.extra akseuar indirimleri vs olurdu onlarda yok zaten.tamamen çöp bir proje fuar.nerde o eski heyecan yeni modeller deli gibi kask mont indirimleri kampanyalar hey gidi günler hey.
Taam gitmicem ya =)
abi herkesin bir sebebi olabilir. başka konuda da yazmıştım benim için motosiklet fuarının anlamı "himmetli export" =) giderim tshirt'ümü neyimi ne alacaksam alırım, bazen Tech90'a da bakıyorum ama sonra x zamanda Hasanpaşa mağazasından daha da uyguna alabiliyorum, ne gereği var. Kimi insan da özellikle şehir dışında yaşıyorsa bir şekilde piyasadaki ve yeni çıkan motosikletleri görmek için tek fırsatı burası oluyor.
Onun dışında sanırım geçen seneki fuar için @tommy yazmıştı, bu bizim Türk sürücüler olarak biricik etkinliğimiz, fuar haftası fuar gezmesi falan anlamsızlaşsa da orada bulunmanın atmosferi geleneği sürdürme hissiyatı gibi bir çok şey de giriyor devreye.
Ha onun dışında fuar zaten nedir ki? bırak bizim dandik fuarı, EICMA'ya gittim ben, çıkarken "ulan bir daha fuara gidersem iki olsun" dedirtti, fuar hep biraz harala güreledir. bunu sevip sevmemek kişisel bir şey tabi, benim mesela motosiklet fuarına motorla gitmişliğim yok daha =) gitmem =)
Son düzenleme: