- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu foruma yeni geldim. akıllı insan oranı düşük değil ama sabırlı insan oranı bir hayli yüksek anladığım kadarıyla.
Bu arada bence bok gibi motor. aynı fiyata canavar gibi absli 200cc, 250cc varken ikinci elde piyasasının da düşük olacağını düşünüyorum.
fazla düşüyosun bence.
Sen bir hintli ye binerken ben Honda 'nın İtalya arge merkezinde tasarlanmış,100km de 1.3 lt ortalama tuketimi olan ve en az 150.000 km sorunuz kullanacağım bir motora biniyorum.
Senin tvs 2 sene içinde civataları yola dokulup bloktan sesler gelmeye başladığında ahh koca kafam neden Honda almadım diye ağlayacaksın.
Ben ise o motordan cuzzi bir değer kaybıyla elimden cıkaracağım.
Bok gibi motormuş.Hadsiz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
Rahmetli amcam ; "arkandan küfür edileceğini bildiğin bir hareketi bile bile yapmakla, yüzüne karşı ana avrat küfür ettirmek arasında bir fark yoktur" derdi.
üye profilini beğenmediysen sağ üst köşeden çıkış yap ve kimseyi germe, ne arkandan ne yüzüne kimseye küfür ettirme.
arkamdan kufur edebilirsin yapacak bişey yok.
Ama istersen bir de yuzume et.Mesaj gonder bana hemen telefon vereceğim.sozum soz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
Git o zaman aslan parçası, ne diye bık bık bık kafamızı ütülüyorsun 2 gündür gudik bir motor için?
2008 model ern6 kullanıp sıfır cb125F e gudik motor demek ?
Takas teklif etsen yemin olsun kabul etmem