Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KAç motorun var? Birden fazla ise o zaman da fazla çıkar.
Sallama sallami
KAç motorun var? Birden fazla ise o zaman da fazla çıkar.
Sallama sallami![]()
niye fakiriz diye isyan etmek yerine pahalılıktan yakınıyoruz.
İsyan etmek çok günah. Yanarız cayır cayır maazallah! Tövbe or not tövbe.:cyclopsan
Valla sallama yok bizde, aç sigortacına konuş. Bende 2 motor var. ilk motor Kymco, Dominara daha fazla sigorta bedeli çıkarıyorlar. Bilmemek ayıp değil, boş itham etmek ayıp ama.
Uzun zamandır 2 motosikletim var sevgili sallami, sigortacımla konusmamı gerektirecek bir durum yokKırdıysak affola..
Yine ülkemize özgü bir kazık. 40 yıllık araç sahibisin diyelim. Ve hiç kaza yapmadın. 40 yıl ödediğin parayı sen ölünce ailene mi verecekler? Hayır. Kazasızlık indirimi de yok. Araç değiştirdiğinde arttırıyorlar. Halbuki sıfır araç daha güvenli. Ama eski aracını dökülene kadar kullanan daha az ödüyor. Karşıya verdiğim hasarda kullandığında ceza gibi zam yapılıyor. Sigortanın genel mantığına aykırı.Merhaba,
geçen birkaç yıl önce (2021 Aralık) zorunlu trafik sigortası RS200 motorum için 600 tl falandı. Şimdi yine RS200 aldım quick sigortadan fiyat aldım sitesine girip ve şok oldum 3.900 TL fiyat verdiler. Bu kadar zam mı gelmiş sigortaya ya.
https://hizliresim.com/eg8zmb6
![]()
O da saçmalık. Hem sigortacılık hem de ticari mantığa aykırı. Aksine daha az ödemesi gerekir. Çünkü her aracı her gün trafikte değil. Kaza tehlikesi az.KAç motorun var? Birden fazla ise o zaman da fazla çıkar.
Valla hocam sigortacıma en az kendim kadar güvenirim. İyide bir acentadır. Türkiye'de sayılı acentalardandır. Şöyle bir mantıkta var. Sen birden fazla araç aldığında bunu senin haricinde kullanan olacaktır. Karın, çocuğun eh bunlar senden daha tecrübeli değildir. (Genellemedir)Yine ülkemize özgü bir kazık. 40 yıllık araç sahibisin diyelim. Ve hiç kaza yapmadın. 40 yıl ödediğin parayı sen ölünce ailene mi verecekler? Hayır. Kazasızlık indirimi de yok. Araç değiştirdiğinde arttırıyorlar. Halbuki sıfır araç daha güvenli. Ama eski aracını dökülene kadar kullanan daha az ödüyor. Karşıya verdiğim hasarda kullandığında ceza gibi zam yapılıyor. Sigortanın genel mantığına aykırı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O da saçmalık. Hem sigortacılık hem de ticari mantığa aykırı. Aksine daha az ödemesi gerekir. Çünkü her aracı her gün trafikte değil. Kaza tehlikesi az.
İyi de o zaman millet karısına, çocuğuna araç almaz. Eskisi gibi tek aracı tüm aile kullanır. Araç satışlarının önündeki bir engel de sigorta masrafları. Yeni araç alan eski aile yadigarı aracı sigorta yüzünden elde tutamıyor. Bence araç satıcılarının dahi bu sigorta konusuna yüklenmesi lazım. Aldıkları sigorta ücreti araçla karşıya vereceğin hasardan fazla çoğu zaman. Zorunlu diye böyle. Devletin zorunlu tuttuğu bir şey şahsa yani özele verilirse böyle olur.Valla hocam sigortacıma en az kendim kadar güvenirim. İyide bir acentadır. Türkiye'de sayılı acentalardandır. Şöyle bir mantıkta var. Sen birden fazla araç aldığında bunu senin haricinde kullanan olacaktır. Karın, çocuğun eh bunlar senden daha tecrübeli değildir. (Genellemedir)