Tam olarak hangi gerekçe ile itiraz etmeyi düşünüyorsunuz merak ettim doğrusu
selam arkadaşlar.istoç civarı 6 aralık 2023 gündüz saat 14.00 da eds ile emniyet şerit ihlal cezası geldi 4064 lira arkadan fotoğraf çekildi. cezaya itiraz edip cezası iptal edilen varmı?
Zaten arkadan plakaya ceza kesen istanbulda sadece orasi var benim bildigim. Gecmis olsun
Trafiğin akmadığı yaza vızır vızır aktığı bir yerde güçsüz 150 cc scooterla (150 cc nin kanuna göre otoyol yada başka bir yere çıkması izne tabi değil ) yeri geldiğinde emniyet şeridenden değilde arabalar gibi normal şeritten gitmemiz mi savunuluyor?
Sitede arkadan ceza yazan EDS konusu vardı.İstoçun orada Haliç köprüde Bizm bu tarafta Kartal E5 de falan var bazı yerlerde arkadan çeken EDS.Geçmiş olsun.
arkadan fotoğraf çekildi.
Erkek adam arkadan fotoğraf çeker mi?
Ya da erkek adamın arkadan fotoğrafı falan çekilir mi gibisinden bir şeyler söyle itiraz et sonucu da bizimle de paylaşmayı unutma. :mrgreen:
Adamlar fotoğraf bile göndermiş bu itiraz etmekten bahsediyor. Millet yapay zekaya geçti, bizim acilen en azından organik zekaya geçmemiz lazım.![]()
Ne diyorsun hacı anlamadım ne demek istediğini artist dediğin kim
Haliç köprüsünde taralı alanda da var diye biliyorum. Ceza yiyen fotoğrafını gösteren sürücüler vardı. Halen geçen var mı var tabi.Zaten arkadan plakaya ceza kesen istanbulda sadece orasi var benim bildigim. Gecmis olsun
10 Ağustos'ta yazılan cezaya 8 ay önce itiraz etmişsiniz![]()
Dilekçe ve tebliğ tarihi hatalı02.01.2024 ve 04.01.2024 olacak. Reddine
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
Yahu lütfen bütün mesajları okumadan yorum yapmayın.
Twitter linki bırakmışız, hala kim kime artist diyor onu bile yeniden açıklıyoruz.
Lütfen yav, lütfen...
https://twitter.com/HaberReport/status/1749398490755510616