Topcase önerisi

Arkadaşlar motorumda Kappa k33 yan çantalar var. Aklımda 3 çanta var hangisini önerirsiniz?

- Kappa kn56nt mi
- Shad sh58x mi
- Givi v56nn mi?

Bu 3 markadan givi biraz pahalı Kappa ile Shad alınabilecek fiyatta ama hangisi daha kullanışlı olur bilemedim. Çantaları kullananların fikirlerini öğrenirsem sevinirim.

Motosikleti
D400
Givi kullanıcısıyım diğerlerini kullanmadım ancak kilit mekanizması aşırı saglam.

anahtarı kaybettiğimde 30 dakika ugrastım acmak için arka cantayı :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hepsi de oldukça büyük çantalar. Motorun modeli nedir? Kappa alabilirsiniz bence. Givi ile arasında ~5k / %38 fiyat farkı var. Aradaki fiyat farkına değecek bir kalite farkı yok. O yan çantalardan bende de var bu arada, 2. setimi aldım, gayet memnunum. (İlkini son sattığım motorun yanında vermiştim, belki yeni alacağım motora satamam diye...)

Hepsi de oldukça büyük çantalar. Motorun modeli nedir? Kappa alabilirsiniz bence. Givi ile arasında ~5k / %38 fiyat farkı var. Aradaki fiyat farkına değecek bir kalite farkı yok. O yan çantalardan bende de var bu arada, 2. setimi aldım, gayet memnunum. (İlkini son sattığım motorun yanında vermiştim, belki yeni alacağım motora satamam diye...)

Honda NC700 integra var bende. Yan çantalarım iyi ama arka topcase kappalarla uyumlu olması için bende Kappadan yanayım. Üzerine birde çadır taşıma demiri taktıktan sonra dahada iyi olur diye düşünüyorum.

Kappa 11.300 TL
Gibi 15.600 TL

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Honda NC700 integra var bende. Yan çantalarım iyi ama arka topcase kappalarla uyumlu olması için bende Kappadan yanayım. Üzerine birde çadır taşıma demiri taktıktan sonra dahada iyi olur diye düşünüyorum.

Kappa 11.300 TL
Gibi 15.600 TL

Yetiyorsa 47-52 litre civarı olanlar daha güzel duracak ve fiyatları da daha uygun olacaktır.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Kappa markası da givinin ürettiği bir yan firması. Givi ne kadar kaliteli ise kappada ona yakın kaliteliği, sağlamlığı vardır diye düşünüyorum. Yan çanta 22 lik çantaları hepsi görüntüsü mekanizması aynı sadece etiket farkı var. Shadı bilemiyorum. Givi 47nn serisini ve 22 lik yan çantalarını kullanıyorum memnunum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------

Givi kullanıcısıyım diğerlerini kullanmadım ancak kilit mekanizması aşırı saglam.

anahtarı kaybettiğimde 30 dakika ugrastım acmak için arka cantayı :D
Yedek anahtarı yok muydu ? Yedek evde asıllar yanımda durur benim. :)

Üç markayıda üç motorumda halen kullanıyorum , Bmw nin orj. çantalarını Shad üretiyor , üçününde sağlam ve estetik ürünleri var..

Motosikleti
D400
Kappa markası da givinin ürettiği bir yan firması. Givi ne kadar kaliteli ise kappada ona yakın kaliteliği, sağlamlığı vardır diye düşünüyorum. Yan çanta 22 lik çantaları hepsi görüntüsü mekanizması aynı sadece etiket farkı var. Shadı bilemiyorum. Givi 47nn serisini ve 22 lik yan çantalarını kullanıyorum memnunum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------

Yedek anahtarı yok muydu ? Yedek evde asıllar yanımda durur benim. :)

Kalmalı turlara giderken yanımda her kildiin ve motorun yedeğini taşırım ama valideye gitmiştim o nedenle yanımda değildi.

topcase kilitli; motorun anahtarı da topcasein anahtarı ile birlikte cantada kalmıştı. :queen:

Givi ile arasında ~5k / %38 fiyat farkı var. Aradaki fiyat farkına değecek bir kalite farkı yok.

Herhangi bir fark var mı ki Kappa ile Givi arasında?
Benim bugüne kadar incelediğim hemen her üründe aralarındaki tek fark marka damgası gerçekten. Tabla aldım, üstünde M9/KM9 yazıyor =) Belki farklılaşan ürünleri de vardır ben bilmiyorumdur ama gördüğüm hep aynı ürün olduğu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar