- Motosikleti
- D400
Mt25 in 33 beygir olması lazım ama
Evet hocam şimdi baktım 34 beygir civarı imiş.
Mt25 in 33 beygir olması lazım ama
motor aldıgında düzgün cıkarsa sonrasında da pek problem yaşatmıyor.
2023 D400UG sahibiyim. Dağ, bayır, ova, asfalt, yağmur, güneş ilerde karlı hava olsa gene süreceğim. 9000 kilometre oldu motorda arıza yok. Bu ön diski yamultanlar bence diskleri ısıttıktan sonra suya giriyorlar. Ben motordan çok memnunum. Bütçesi 250000 tl üzerine çıkmayıp sıfır motor isteyenlere bir numaralı seçenek.
2023 modellerde pek kronik sorun duymadım ben. Bendede yok kronik sorunlar. Ama lastiklerde balans oluyor son serilerde de. O da aşırı titreşim varmış hissi yaratıyor. Balans yaptırınca ondanda kurtuldum. Keyifle biniyorum. Eskikerde zırıltı falan oluyormuş. Bende o da yok. İkinci bajaj motosikletim bu benim. Bajajı sıkıştırmazsan çok uzun süre sana yoldaşlık edebiliyor sorunsuz bir şekilde. Ama sıkıştırıncada hemen sorunlarla uğraşmaya başlıyorsun. En fazla 157 km/h hız gördüm. Bu hızda yarım saat gitmeye kalksan olmaz. Ama 100-120 km/h huzlardada çok keyifli gidiyor7 Şehir ve yaklaşık olarak 20 yamaha bayii aramasından sonra üstüne fazladan parada vermeme rağmen bi mt25 sahibi olamadığım için,tekrardan pusulayı bu motora çevirdim.Her ne kadar bu seriyi sevsem de benimde başıma gelen disk yamultma ve sensör arızası gibi şeylerden açıkcası sıkıldım,d250de bu olaylara f/p olur o kadar diyordum ama d400de fiyatından dolayı böyle sakin kalabileceğimi sanmıyorum ve bunlar beni soğutacaktır.Son çıkan D400UGlerde böyle muhabbetler devam ediyor mu ?
Stok lastikle kullanacaksanız bile balans olayını kesinlikle işi bilen bir motosiklet lastikçisine kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. Benimkinde hızlandıkça hoplamaktan ilerideki görüşümü etkiliyordu. Öne 40 Gr arkaya 60 Gr gibi hatırı sayılır bir balans ağırlığından sonra düzeldi ve o zaman anladım bu motorun güzel olduğunu. Kaydırmalı debriyaj olayınada bayıldım. Teknolojisi çok güzel. Aksesuarlı olmasıda büyük avantaj. 100-120 km/h hızlarda tek veya artçılı çok rahat yol alıyor. Mitas sport force ları bende merak ediyorum bu arada. Alırsanız tecrübelerinizi paylaşın buradan lütfen.İlkinde bu hatayı yaptım ve fabrika lastiklerle kullandım,D400 alırsam yapıcağım ilk iş hemen bi mitas sport force almak olcak.Lastik değişimiyle daha keyifli hale geldiğini söylüyor herkes.
Tps sensör arızasıyla karşılaştınız mı hocam?
Hayır benim makine Allaha şükür hiç bir problem yaşatmadı.
Oo hayırlı olsun. Merak etme sen ona nazik davranırsan o da seni üzmezBi hayırlı olsun alırım,bu sabah bayiyede gittim biraz mantıklı düşünerek 9 ay vade farksız şekilde bi D400 aldım siyah renk umarım bu modele bi şans daha verdiğime üzülmem.
Oo hayırlı olsun. Merak etme sen ona nazik davranırsan o da seni üzmez. Güzel günlerde kullan inşallah.